Reeven E12 RGB İşlemci Soğutucu İncelemesi

Benim anakartımda RGB bağlantısı yok bunun renklerini nasıl kontrol edebilirim kasamın kontrolcüsündeki girişler'de dolu.

Kontrolcünüzün fotosunu atar mısınız?

Vallahi üşendim ama sipariş ettim reeven E12 eğer bir sıkıntı olursa buraya yazarım danışırım size iyi günler.
Kontrolcünüzün fotosunu atar mısınız?

Sizin RAM modeli ne? Benim RAM'lere değmiyor.

Bir de son olarak eğer ki RAM'ler'e baskı yaparsa fanı yukarı yükseltebilir miyim?

Son düzenleme:
Sizin RAM modeli ne? Benim RAM'lere değmiyor.
Corsair Vengeance 3000 Mhz'lik modelini kullanıyorum.
Benim anakartımda RGB bağlantısı yok bunun renklerini nasıl kontrol edebilirim kasamın kontrolcüsündeki girişler'de dolu.
Fanın RGB girişinde dişi kablo da bulunuyor. Kontrolcünüzdeki sığmayan RGB kablolardan birini direkt olarak fana bağlayabilirsiniz.

E aynı, nasıl sizde değiyor bende değmiyor ki?

Evet, biraz yükseltilebilir.

Hocam kasam Thermaltake V200tg stok fan ile 2560x1440p 60FPS render alırken 85 dereceyi görüyor işlemcim stok fan ile bu fanı taktığım'da kaç dereceye düşer? Bir 70'e düşse benim için ideal.

Kutu içeriğinde fan tutturmak için olan tellerden 2 adet mi çıkıyor? Yoksa 2. ekstra bir fan takabilmemiz için 4 adet mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…