Reeven E12 RGB İşlemci Soğutucu İncelemesi

Fanı soğutucuya üfleyecek şekilde mi taktınız peki? Test yaparsanız sıcaklığını yazar mısınız? Merak ettim yani fanı ters takınca nasıl olacağını.
Bu şekilde taktım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210813_191914.jpg
    279,6 KB · Görüntüleme: 78
Sol tarafa taktım. Isı değerlerinde sorun yok şuan normal. Egzoz fan üst tarafta sıcak hava yukarıdan çıkıyor.

Sol tarafa taktım. Isı değerlerinde sorun yok şuan normal. Egzoz fan üst tarafta sıcak hava yukarıdan çıkıyor.
Arkadaş aslında benim ilk sorduğum soruyu sormuş, siz halen cevaplamadınız. Sola takmışsınız onu anladık da fan soğutucuya mı üflüyor yoksa soğutucunun içinden alıp arkaya mı üflüyor onu merak ediyoruz. Değil mi hocam? @İbrahim Çağatay

Eski işlemcide rustta 70 dereceydi bunda maximum 57 derece.

Bu arada bir sorun gözükmüyor, bu sıcaklık iyi. Bende de bu aralar hava sıcaklığından dolayı 56-57 derece oluyor ağır oyunları oynarken.

Son düzenleme:
Ram'leri Corsair vengeance lpx ile değiştirdim. Düşük profil olduğu için rahat sığdı. Fanı da sizinki gibi ram'lerin yönüne doğru taktım. Egzoz fanı da arkaya taktım. Şu anlık bi sıkıntı yok.

Soğutucuyu bu incelemeden görüp almıştım, çok memnunum çünkü stok fanın gürültü çilesinden kurtulduk sonunda. Ryzen 5 2600x 3.9Ghz 1.28V ile 74 dereceyi geçmedi. (Aida 64 + Prime 95)
Dipnot: Fan takmaya çalışırken termal macunu ince sürmüştüm biraz sağa sola oynattım, şimdilik üseniyorum stok soğutucu ile 96 derecelerdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…