Soğutmada Cooler Master ve Thermaltake'den şaşmayın.
Takıntım yok hocam olsa hoş olurdu ama o kadar da önemli değil.Kesinlikle Reeven Hans. RGB takıntın yoksa tabii.
O zaman reeven hans tercih edin. Biraz daha kaslı bir soğutucu.Takıntım yok hocam olsa hoş olurdu ama o kadar da önemli değil.
Bilgisiz bir Technopat Sosyal kullanıcı örneği. Yorum yapacaksanız bari önce araştırın. Sonra komik duruma düşüyorsunuz.Üfleyerek daha iyi soğutursun işlemcini.
Ben de kasada Izoly ve TurboX'u tek geçerim.Soğutmada Cooler Master ve Thermaltake'den şaşmayın.
İsimlerinde Thermal ve Cooler geçmesi dışında diğer markalardan farkları yok. Hatta birçok yerde geride kalıyorlar.Soğutmada Cooler Master ve Thermaltake'den şaşmayın.
Hocam firmayla iletişime geçin belki ücretsiz kit sağlayabilirler. Olmazsa ingilizce sayfaya da yazabilirsiniz.LGA1700 desteklese hemen alırdım.
Tek bir marka odaklı gitmektense model odaklı gitmek gerekir. Cooler Master veya Tharmaltake'in her ürünü sorunsuz mu? Dediğin bu anlama geliyor. Her markanın sorunlu/sorunsuz ürünü var. Şu konunun altına “Soğutmada Cooler Master ve Thermaltake'den şaşmayın“ demek saçmalıktan ibaret. Bari söylediğin markalarda çok iyi olsa. Belli başlı modeller hariç ürünleri muadillerine göre çokta iyi olmayan markalar.Soğutmada Cooler Master ve Thermaltake'den şaşmayın.
Tek bir marka odaklı gitmektense model odaklı gitmek gerekir. Cooler Master veya tharmaltake'in her ürünü sorunsuz mu? Dediğin bu anlama geliyor. Her markanın sorunlu/sorunsuz ürünü var. Şu konunun altına “soğutmada Cooler Master ve Thermaltake'den şaşmayın“ demek saçmalıktan ibaret. Bari söylediğin markalarda çok iyi olsa. Belli başlı modeller hariç ürünleri muadillerine göre çok da iyi olmayan markalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.