Referans karta sıvı soğutucu takılır mı?

Sorun aldığınız kartın modelinden ve kasanızdan kaynaklanıyor. Referans model yerine Nitro+ modeli tercih edebilirdiniz ve o kasa ile ekran kartınızın yanmamış olması bile mucize, frisby kasa kullanıyorsunuz, hem hava akışı kötü hem de o kadar pahalı bir sistemi o markanın güç kaynağına teslim etmişsiniz. Bence siz AMD mağduru değil de yanlış seçim mağduru olmuşsunuz.

Sorun aldığınız kartın modelinden ve kasanızdan kaynaklanıyor. Referans model yerine Nitro+ modeli tercih edebilirdiniz ve o kasa ile ekran kartınızın yanmamış olması bile mucize, frisby kasa kullanıyorsunuz, hem hava akışı kötü hem de o kadar pahalı bir sistemi o markanın güç kaynağına teslim etmişsiniz. Bence siz AMD mağduru değil de yanlış seçim mağduru olmuşsunuz.
Sistemi alalı 2 Ay oldu geri iade alacaklarını sanmıyorum :D
Kapalı devre sıvı soğutma takman neredeyse imkansız.
Custom için tüm sistemi yapman lazım ki o da ayrı masraf.

Sana tavsiyem önce hava akışı iyi bir kasa hatta PSU markası Frisby ise ikisini beraber değiştir.
Kasayı 2 ay önce topladım.Geri iade hakkım yok ve değiştirmek yerine sıvı soğutma almayı planlıyorum.
Kapalı devre sıvı soğutma takman neredeyse imkansız.
Custom için tüm sistemi yapman lazım ki o da ayrı masraf.

Sana tavsiyem önce hava akışı iyi bir kasa hatta PSU markası Frisby ise ikisini beraber değiştir.
Yeni driverlarda Battlefield V de bazen ekran ikiye ayrılıyor veya ekran aniden siyah oluyor görüntü gidiyor yeniden başlatmam gerekiyor.Eski driverlarda böyle birşey olmuyor acaba sorun ekran kartında mı ?

Son düzenleme:
Garantiye göndersem bile sıkıntısı yok diyip geri göndericekler.Birçok kişiye böyle olmuş Vatana gönderince.
Öyle bir şey yok, denemeden başkalarının sözüne ne bakıyorsun?
Ben de kendi kartımı yolladım, fanlarını değiştirip geri yolladılar. Sen de bi yolla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı