Referans kulaklık önerisi

Bykozmos

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, tek bir kulaklık alacağım öyle 7.1 gibi Gaming kulaklık gibi özellikler aramıyorum, daha çok RDR, GTA, F1 Online tarzı ya da hikayeli oyunlar oynuyorum, müzik dinleyip film izliyorum. Böyle daha çok doğal ses veren bir kulaklık istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki arkadaşın dediği gibi doğal sesli yani makyajlı olmayan bir kulaklık istiyorum örneğin piyano ya da keman sesli bir müzikde yapımcının kendi oluşturduğu tizi duyarken basslı bir müzikde de yapımcının dinleyinin duyması istediği bassı duymasını istiyorum. Sadece bassları abartılmış ya da tizzleri abartılmış bir kulaklık değil. Profesyonel olmasa da fl kullanıyorum bir yandan da onun için istiyorum. Audio-Technica M.20xbt var aklımda. Ses kaybı olmasın diye kablolu kullanırım telefonda dinlerken falan Bluetooth özelliğini açarım. "Audio Technica ATH-M20XBT Stüdyo Kulaklığı - idefix"
Burada da uygun fiyattayken almayı düşünüyorum. Bir yandan KZ'nin kulaklıklarını duydum açıkçası kulak içi kulaklık olursa daha konforlu olabilir daha rahat bir kullanım olur. Sizin önerileriniz tavsiyeleriniz nedir sizce ne alınmalı? Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce 4.000 TL civari sanirim. Kulak ici olarak bunu alabilirsin. Bizzat bu siteden aldim kulakligimi.

Kulak ustu referans kulaklik istersen bunu oneririm.

Bütçe 4.000 TL civari sanirim. Kulak ici olarak bunu alabilirsin. Bizzat bu siteden aldim kulakligimi.

Kulak ustu referans kulaklık istersen bunu oneririm.

Hocam böyle daha çok Amazon tarzu bir link var mı eğer beğenmezsen iade edebileceğim bir site.

Hocam böyle daha çok Amazon tarzu bir link var mı eğer beğenmezsen iade edebileceğim bir site.
Kulak ustu olan Amazon'da satiliyor. Kulak ici olan icinse yine aynisini oneririm.

Kulak ustu olan Amazon'da satiliyor. Kulak ici olan icinse yine aynisini oneririm.

Başka önerebileceğiniz böyle modeller var mı bunu önermenizdeki asli sebep nedir bilmediğimden bilgi almak için soruyorum.

Başka önerebileceğiniz böyle modeller var mı bunu önermenizdeki asli sebep nedir bilmediğimden bilgi almak için soruyorum.
Bu markanin ust modeli olan EM6L'i kullaniyorum. Bu modelde ona yakin. Ozellikle oyun performansi acisindan fiyatina gore en iyizi kulak ici olan. Kulak ustu olansa yurt disi incelemelerinde ovuluyor diye onerdim. Bence kulak ici olani al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı