Referans RX 6750XT alınır mı?

Bütçe
8400

DarkLord2011

Centipat
Daha fazla  
2. el 8400TL'ye sarı siteden RX 6750XT alacağım. Kartın temiz olduğune eminim ama kartın referans olması performans ve sıcaklık konusunda korkutmuyor değil.
Sıkıntı cıkarır mı?

O fiyatlara 3060 Ti veya 3070 varken alınmamalı.
1. 3060 ti den daha güçlü kart ve sadece il dışına çıkma gibi bir şeyim yok yoksa 3070 dlss, yazılım ve rt daha iyi olduğunu biliyorum ama 8 GB ileriki dönem için sıkıntı cikarir

Kaç yıllık kart? Sıcaklık sorunları genelde blower fan modellerde olur. Bu modelde sorun olacağını zannetmiyorum. Almadan önce Benchmark testi yaptırın kafanız rahat olsun.
Zaten krall onu halledecem de normal MSI Sapphire gibi markalar kartlara çeşitli overclock veya teknolojiler ekliyor çok performansa etki edermi

Sıcaklık değerleri ve genel olarak temizse alınabilir. Kaç yıllık kart?

@ElderAssassin, daha güçlü kart varken neden 3060Ti alsın? 3070 kartından da biraz güçlü. Eşit diyebiliriz 3070 ile.

@ElderAssassin, daha güçlü kart varken neden 3060Ti alsın?
Yeni çıkan oyunlarda zorunlu RT var, kapatamıyorsun dolayısıyla AMD RX 7000 serisi ve öncesi çok performans kaybediyor bu durumdan. Ve RTX 20 serisi bile DLSS 4 destekliyor (FG den bahsetmiyorum), RX 9000 serisinden önceki serilerde çöp FSR 3'e mahkumsun, kötü driverlardan bahsetmiyorum bile.

@ElderAssassin, daha güçlü kart varken neden 3060Ti alsın? 3070 kartından da biraz güçlü. Eşit diyebiliriz 3070 ile.
Krall kaç tam bilmiyorum ama Max 2 senelik

Yeni çıkan oyunlarda zorunlu RT var, kapatamıyorsun dolayısıyla AMD RX 7000 serisi ve öncesi çok performans kaybediyor bu durumdan. Ve RTX 20 serisi bile DLSS 4 destekliyor (FG den bahsetmiyorum), RX 9000 serisinden önceki serilerde çöp FSR 3'e mahkumsun, kötü driverlardan bahsetmiyorum bile.
Siz ne onerirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı