Referans Tasarım GTX 760 Bulunabilir mi ?

@heavystorm01 hocam o kartın kullanıcıları sesten filan şikayetçiler ve normal Strix ürününden doğal olarak daha fazla ısınıyor,konuya gelirsek bir Gtx960 almak sizin için daha iyi olacak ha güzel R9 380 bi tık önde olabilir ama bir O.C. ile çok güzel seviyeye gelmekte isterseniz tabiki AMD kanatından alabilirsiniz ama Nvidia'nın uzun vadeli memnuniyeti ve diğer ısınması olsun yani O.C. potansiyelini ve güç tüketimi bu konuda sizin 3-5 kuruş değil PSU'dan çektiği o elektirik miktarı bahsettiğim husus olacaktır iyi sosyaller.

Bulabilirsin kardeşim ancak görünüşüne bakarak alma sonuçta bu domates değil. 760 almak zaten şu saatten sonra mantıklı da değil.
R9 380 al. Ne zaman alacaksın bilmiyorum ancak daha almana zaman var gibi. Yeni ürünler piyasaya gelebilir sen alana kadar. Şimdiden önermek yanlış.
Ayriyetten Referans Tasarım almayı çok mantıklı bulmuyorum. Onun yerine bir marka tarafından elden geçirilmiş hali çok çok daha iyi olacaktır. Aradalarındada çok büyük bir fiyat farkı olmuyor o yüzden elden geçirilmiş bir model almak hem soğutma hem hız hem de yazılımsal destek anlamında çok çok iyi olacaktır.
Madem ki almana daha var. Sana bir ZEN işlemcili, PASCAL kartlı bir sistem toplarız ne dersin ;)

Aslında Mustafa K. 'nın linkini attığı kart 620 Tl Bir tane daha alıp sli yapmayı düşünüyorum şuan ama öyle yapacağıma elimdekini satar üstüne o kadar ekler bir GTX970 alırım.
Şimdilik monitörü alayim de. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı