B450M S2H V2 ve Ryzen 5 3500X ve 8 GB 3200 MHz aldım ve halihazırda sahip oldugu 500W PSU ve RX 580 kart ile birleştirdim, formatladım. Her driveri düzgünce yükledim ama sebepleri birbirinden farklı en az 10 kere mavi ekran hatası aldım. Tekrar formatladım, Windows'un eski bir sürümüyle, fakat hatalar devam etti. Bir arkadaşın önerisi ile Memtest yaptım. 2 saatin sonunda 4 testte 0 hata cıkarttı. Bir arkadaş da Blue Screen View'den bakmamı tavsiye etti ve Blue Screen View cıktısı söyle; yardım edebilecek varsa şimdiden cok teşekkür ederim.
SSD yi kullanıyorum HDD nin içi 0 daha yeni taktım kasayı alalı 5 gün oldu ama test yaptım hd tune proda temiz cıktı sentinel de health 80 good performans 100 bu arıza cözülmeyecek ben artık kabullendim galiba ne yapacağımda belli değil iade etmek istesem arızayı bulamıyoruz ki
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yazıyorum bu yazıyı sorunu asla cözemedim bütün parçalar hatasızdı ve mavi ekran vermemesi gerekiyordu her parçayı tek tek teslerden geçirdim 2 gündür kendi kendine geçti ben hiçbirşey yapmadım belkide sıkıntı amd nin son driveri veya windowsun yeni güncellemesi bile olabilir anakart olarak kendini kanıtlamış anakartları kullanın arkadaşlar hata geçmesine rağmen bilgisayarımda tek eski parça PSU idi onunda yenisini ismarladım risk almaya gerek yok .