Regata OS nasıldır?

Oyunların hepsini çok iyi şekilde çalıştırır, League of Legends'da compositor kapatmanı öneririm.

Hocam mesela sanırım Minecraft'ı desteklemiyor. Hiçbir şekilde oynayamaz mıyım?
Bu protondb, sadece Steam'de olan oyunlar için. Minecraft'ta 4 katı FPS alıyordum ben.

Oyunların hepsini çok iyi şekilde çalıştırır, League of Legends'da compositor kapatmanı öneririm.

Bu ProtonDB, sadece Steam'de olan oyunlar için. Minecraft'ta 4 katı FPS alıyordum ben.

Tamamdır hocam hepiniz için teşekkür ederim. Sanal makinede deneyeceğim. Eğer beğenirsem geçeceğim.

Hocam bir şey daha soracağım ben driverları nereden bulabilirim?

Tamamdır hocam hepiniz için teşekkür ederim. Sanal makinede deneyeceğim. Eğer beğenirsem geçeceğim.
Sanal makinede istediğiniz performansları oyun üzerinde almanızın mümkünatı yok. Ama dediğim gibi, kesin olarak çalışır. RegataOS yerine EndeavourOS, Fedora tavsiye ederim.

Sanal makinede istediğiniz performansları oyun üzerinde almanızın mümkünatı yok. Ama dediğim gibi, kesin olarak çalışır. Regataos yerine EndeavourOS, Fedora tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz diğer 2 işletim sistemidemi Linux dağıtımı hocam?

Hocam burada altın, gümüş gibi şeyler var oyunlar ona göre mi stabil çalışıyor?

Linux Mint nasıldır hocam? Oyunlarda performans artışı görebilir miyim?

Hocam Linux dağıtımları arasında ciddi bir performans kaybı yok. 1-2 FPS fazla alırsanız alırsınız onu da mevcut dağıtımınıza yapacağınız birkaç düzenlemeyle kendiniz de elde edebilirsiniz ve evet Linux Mint iyi bir dağıtım. Biraz alıştıktan sonra EndeavourOS'a geçip pamac-GUI gibi araçları indirerek Arch tarafına geçebilirsiniz nispeten daha iyi performans verecektir Arch olduğu için.

Linux'ta AMD sürücüleri kernel ile birlikte geldiği için bir şey indirmene gerek yok.

Evet. İkisi de Linux dağıtımı, bana göre Regata'dan daha iyi.

Nobara Fedora'dan daha iyi bir tercih olur bence.

Tamamdır hocam peki mesela ben şu an da Brave kullanıyorum veya Discord gibi programlar kullanıyorum bunları oraya kurabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…