Regedit açılmıyor

Sorunum orada başlıyor RDR 2 ve GTA yüklü hard disk dolu ne yapacağımı şaşırdım direk güncellemeyi kaldırsam sorun çözülür mü az önce Denetim Masası'na erişim sağlayabildim veya yeni bir kullanıcı oluştursam? (Windows'u yeniden yükledim sorun çözülmedi)

Windows'u yeniden yükleyince sorun çözülmedi mi? Nasıl yani, format mı attınız? Güncellemeyi kaldırmak belki bir çözüm olabilir ama kesin diyemem.

USB belleğe Windows'u yazdırıp kurulum ekranında bu bilgisayarı onarın gibi bir seçenek olması lazım. Onu seçip devam etseniz sorun düzelir belki.

Hayır kaldırmadan geri yükleme yaptım
Yapabildiysem eğer shift + yeniden başlat sorun giderme
Bu bilgisayarı sıfırla
Dosyalarımı koru yaptım

Normalde gözükmüyor regedite girdim CMD den ama hesaba girmeden
Hesaba girdikten sonra oluyor olanlar

Ayriyeten şifreyi girdikten 23 dakika sonra açılıyor windows hazırlanıyor diyor
USB belleğe Windows'u yazdırıp kurulum ekranında bu bilgisayarı onarın gibi bir seçenek olması lazım. Onu seçip devam etseniz sorun düzelir belki.
USB belleğe Windows 10 kurdum sıfırlamadan kurmadı sorun giderme de çalışmadı sabah 8 den beri uğraşıyorum

Herhangi modlanmış bir ISO dosyası kullanmıyorsunuz değil mi?

Hayır kaldırmadan geri yükleme yaptım
Geri yükleme yaptığınızda güncellemenin kaldırılması lazım zaten. Yani güncellemeyi kaldırmanın pek işe yarayacağını sanmam. Şöyle yapabilirsiniz, Windows kurulu olan diskten 30-35 GB bir alan ayırın, Windows kurulum USB'si hazırlayın, Windows'u o 30-35 GB ayırdığınız bölüme kurun, o ayırdığınız alana kurduğunuz Windows'u açıp diskteki diğer Windows'dan önemli dosyalarınızı ayırdığınız alandaki Windows'a taşıyabilirsiniz. Çok büyük dosyalarınız varsa 30-35 GB'yi arttırabilirsiniz. Yalnız kurarken diğer bölümleri silmeyin.

Herhangi modlanmış bir ISO dosyası kullanmıyorsunuz değil mi?
Modlanmış sayılır mı hatırlamıyorum ama kurarken iso dosyasında secure Boot vs silmiştim metin dosyasındaki videodan izleyip bu yüklemeden önce uyumlu diye bakarken hata veriyordu onun için

Modlanmış sayılır mı hatırlamıyorum ama kurarken ISO dosyasında Secure Boot vs silmiştim metin dosyasındaki videodan izleyip bu yüklemeden önce uyumlu diye bakarken hata veriyordu onun için.

Orijinal Windows ISO'su ile deneyin. Ve bence sıfırdan Windows'u kurmanız daha iyi olur.

Çok özür diliyorum Windowsu baştan yükledi şuan güncelleme duruyor ama cihaz çok kasıyor kaldırmaya çalışıyorum.
Demek istediğinizi tam anlayamadım kurulu olduğu yerde 120 GB yakın boş alan var. Ayriyeten kurulu olduğu yerde 200gb kapasiteli oyun var. Yapabilir miyim dediğiniz işlemi ?
Orijinal Windows ISO'su ile deneyin. Ve bence sıfırdan Windows'u kurmanız daha iyi olur.
Windows 11 ISO dosyasını indirsem Google'dan en son ki olanı bilgilerim gitmeden yükleme yapabilir miyim geri Windows 10 a da geçebilirim eğer sorunum düzelicekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…