Yani geliştirici sürümü hocam, onda güncelleme geldiyse sorunlu gelmiştir diyecektim. Gerçi sistem geri yükleme bile yapılmıyorsa Windows zarar görmüştür, aklıma çözüm yolu gelmiyor. Benim düşüncem güncelleme yaparken elektrik kesilmesi gibi bir olay yaşanıp güncellemenin yarıda kalması ve güncellemeyi geri alamaması. Önemli dosyalarınız varsa başka bir yere yedekleyip format atın.
Sorunum orada başlıyor RDR 2 ve GTA yüklü hard disk dolu ne yapacağımı şaşırdım direk güncellemeyi kaldırsam sorun çözülür mü az önce Denetim Masası'na erişim sağlayabildim veya yeni bir kullanıcı oluştursam? (Windows'u yeniden yükledim sorun çözülmedi)
Geri yükleme yaptığınızda güncellemenin kaldırılması lazım zaten. Yani güncellemeyi kaldırmanın pek işe yarayacağını sanmam. Şöyle yapabilirsiniz, Windows kurulu olan diskten 30-35 GB bir alan ayırın, Windows kurulum USB'si hazırlayın, Windows'u o 30-35 GB ayırdığınız bölüme kurun, o ayırdığınız alana kurduğunuz Windows'u açıp diskteki diğer Windows'dan önemli dosyalarınızı ayırdığınız alandaki Windows'a taşıyabilirsiniz. Çok büyük dosyalarınız varsa 30-35 GB'yi arttırabilirsiniz. Yalnız kurarken diğer bölümleri silmeyin.
Modlanmış sayılır mı hatırlamıyorum ama kurarken iso dosyasında secure Boot vs silmiştim metin dosyasındaki videodan izleyip bu yüklemeden önce uyumlu diye bakarken hata veriyordu onun için
Modlanmış sayılır mı hatırlamıyorum ama kurarken ISO dosyasında Secure Boot vs silmiştim metin dosyasındaki videodan izleyip bu yüklemeden önce uyumlu diye bakarken hata veriyordu onun için.
Geri yükleme yaptığınızda güncellemenin kaldırılması lazım zaten. Yani güncellemeyi kaldırmanın pek işe yarayacağını sanmam. Şöyle yapabilirsiniz, Windows kurulu olan diskten 30-35 GB bir alan ayırın, Windows kurulum USB'si hazırlayın, Windows'u o 30-35 GB ayırdığınız bölüme kurun, o ayırdığınız alana kurduğunuz Windows'u açıp diskteki diğer Windows'dan önemli dosyalarınızı ayırdığınız alandaki Windows'a taşıyabilirsiniz. Çok büyük dosyalarınız varsa 30-35 GB'yi arttırabilirsiniz.
Çok özür diliyorum Windowsu baştan yükledi şuan güncelleme duruyor ama cihaz çok kasıyor kaldırmaya çalışıyorum.
Demek istediğinizi tam anlayamadım kurulu olduğu yerde 120 GB yakın boş alan var. Ayriyeten kurulu olduğu yerde 200gb kapasiteli oyun var. Yapabilir miyim dediğiniz işlemi ?
Windows 11 ISO dosyasını indirsem Google'dan en son ki olanı bilgilerim gitmeden yükleme yapabilir miyim geri Windows 10 a da geçebilirim eğer sorunum düzelicekse