Regedit "an error is preventing this key from being opened" hatası

snageX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Deneyebileceğim her tekniği denedim, bunu nasıl çözebilirim? Delirmek üzereyim. @Yener K.
Error opening key
{7746D80F-97E0-4E26-9543-26B41FC22F79} cannot be opened. An error is preventing this key from being opened.
Details: Access is denied.

1694938337706.png

Deneyebileceğim her şeyi denedim, basit çözümler harici bir cevap yazarsanız sevinirim.
1.) Key'e sağ tıklayıp bir şekilde sahibi olmak ve tüm izinlerini almak.
2.) PsExec indirdikten sonra klasörü System32'ye kopyalamak ve CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp psexec -i -d -s c:\windows\regedit.exe komutunu girmek.

1.) Key'e sağ tıklayıp bir şekilde sahibi olmak ve tüm izinlerini almak.
2.) PsExec indirdikten sonra klasörü System32'ye kopyalamak ve CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp psexec -i -d -s c:\windows\regedit.exe komutunu girmek.
Nereden kopyaladınız ya da kendiniz mi yazdınız bilmiyorum ama mesajdan hiçbir şey anlamadım.

Nereden kopyaladınız ya da kendiniz mi yazdınız bilmiyorum ama mesajdan hiçbir şey anlamadım.
1. yöntem:
  1. Erişemediğiniz keyin üzerine sağ tıklayın ve İzinler kısmını açın.
  2. Oradan Gelişmiş'e gidin ve sahip kısmına Değiştir diyin.
  3. "Kullanıcı veya grup seçin" ekranında Gelişmiş > Şimdi Bul'a basın ve alttan hesabınızı bulup çift tıklayın.
  4. Sonra Tamam'a basın. "Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahibini değiştir"i işaretleyin.
  5. Uygula > Tamam'a bastıktan sonra kendinizine tam denetim verin ve Tamam'a basarak kapatın.

2.yöntem:
  1. Buradan PsExec'i indirin. (PsTools.zip olarak iner, sıkıntı yok.)
  2. WinRAR veya benzeri bir programla klasöre çıkartın.
  3. Klasörün içindeki her şeyi kopyalayın ve C:\Windows\System32 bölümüne yapıştırın.
  4. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
  5. psexec -i -d -s c:\windows\regedit.exe komutunu yazın. Eğer bir anlaşma çıkarsa "Accept"e basın.
  6. Yapmaya çalıştığınız şeyi bu sefer deneyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı