Regedit ayarlarıyla oynama sonrası Pencere problemi

yigits111

Centipat
İyi günler arkadaşlar. Sabah regedit ile biraz oynadım. -Yani kayıt girdisi dosyaları açtım.- Akşam bilgisayarı açtığımda bir şeyler garip geldi. Öncelikle fare hassasiyetim biraz garip geldi, ardından oyun oynamaya karar verdim. Oyunu alta aldığımda tekrar girmek için 1 kere tıklamam yetmiyor. Ara sıra "Windows Gezgini" yanıt vermeyi kesiyor. Başka bir uygulamaya tıkladığımda Opera tepki veriyor vb. Bunun bir çözümü, geri dönüşü yok mu? Regeditimi sıfırladım ama durum hala aynı. Formatlamak dışında bir çözümüm yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de format öncesi görselle belirtseydiniz sorununuz tam olarak belki yardımcı olurduk.
Evet, ama görselle gösterilecek pek bir yanı yok, maalesef alta indirilmiş bir şeye tıklarken görsel alamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum ama sanırım tek yolu bu, bir daha böyle bir hataya düşmeden en azından bir geri yükleme noktası alırım, kulağıma küpe oldu :)

Evet, ama görselle gösterilecek pek bir yanı yok, maalesef alta indirilmiş bir şeye tıklarken görsel alamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum ama sanırım tek yolu bu, bir daha böyle bir hataya düşmeden en azından bir geri yükleme noktası alırım, kulağıma küpe oldu :)
Format sonrası masaüstüne vardığınızda hemen sistem geri yükleme noktası oluşturun ki bir daha böyle bir şeye gerek kalmasın, 3 ayda bir oluşturmanızda fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı