Regedit birleştirmek zararlı mı?

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Wise registery cleaner uygulaması ile regedit birleştirme yaptım. Regedit birleştirme ne işe yarar? Zararlı mıdır? Cevaplarsanız sevinirim. :)

Mesela herhangi ne gibi zararlar verebilir. Ayrıca 1 kere yaptım birleştirmeyi. Windows'u tekrardan kurmalı mıyım?
Kayıt defterini temizliyorum ya da birleştiriyorum derken tüm isleyişini bozabilir. PC'de garip hatalarla karşırsın ve en son iş format atmaya kadar gidebilir. Win 10 kayıt defterini kendi haline bırakman lazım Windows onu en iyi sekilde düzenliyor. Temizlik içinde Windows disk temizleme aracı yeterli.

Kayıt defterini temizliyorum ya da birleştiriyorum derken tüm isleyişini bozabilir. PC'de garip hatalarla karşırsın ve en son iş format atmaya kadar gidebilir. Windows 10 kayıt defterini kendi haline bırakman lazım Windows onu en iyi sekilde düzenliyor. Temizlik içinde Windows disk temizleme aracı yeterli.

Anladım hocam. Yani şu anlık herhangi bir şey yapmama gerek yok sanırım? (Mesela işletim sistemini bir daha kurmak gibi)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı