Regedit ile FPS arttırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Bu optimize ayarı sistemimin kaldırabileceği grafiğe mi getiriyor yoksa yükseltiyor mu?

Bu ayarı ilk denediğimde GT 1030 ekran kartım vardı sisteme göre bir ayar değil ve sisteme katkısı yok direk tüm ayarları ultraya çekiyor.

GTX 880Mli bilgisayarın driverini en güncele çektim battery Boost yüzünden oyun açmıyor şimdi kapalı olsa bile.

Attığım ayarlar zaten laptoplarda çalışmazki kasa için bu laptoplarda NVIDIA denetim amsası kısıtlı.

Bu ayarlar oyunun kalitesini bozmaz değil mi gözle görülür kadar?

Bu ayarlar oyunun kalitesini bozmaz değil mi gözle görülür kadar?

Hayır bozmaz yine aynı grafiklerde oynayacaksnız zaten herhangi bir sorun olursa NVIDIA denetim masasında sıfırla diyebilirsiniz kendim her format attığımda direk bu ayarlarda kullanıyorum kart a binen yük azalıyor ve oyun performansı daha fazla oluyor.Fps artışı oluyor.

Hacı bu dediğim optimize et ayarı bilgisayarın kaldırabileceği uygunlukta ayara getiriyormuş? Doğrudur herhalde.

Regedit ayarı yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı öneririm, performans artışı yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Al bak Apex ayarlarım optimize edince oyunu direk ultraya çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…