Regedit ile FPS arttırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Böyle bir Regedit videosi ile ping düşürme yapmıştım 60 pingle girdiğim videodan 80 pingle çıktım yarardan çok zararını görürsün :)

Bunun yerine NVIDIA masası ayarları yapın FPS'e gözle görülür katkısı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ayarlar oyunun kalitesini bozmaz değil mi gözle görülür kadar?

Bu ayarlar oyunun kalitesini bozmaz değil mi gözle görülür kadar?

Hayır bozmaz yine aynı grafiklerde oynayacaksnız zaten herhangi bir sorun olursa NVIDIA denetim masasında sıfırla diyebilirsiniz kendim her format attığımda direk bu ayarlarda kullanıyorum kart a binen yük azalıyor ve oyun performansı daha fazla oluyor.Fps artışı oluyor.

Hacı bu dediğim optimize et ayarı bilgisayarın kaldırabileceği uygunlukta ayara getiriyormuş? Doğrudur herhalde.

Ekran Alıntısı.PNG

Hayır bozmaz yine aynı grafiklerde oynayacaksnız zaten herhangi bir sorun olursa NVIDIA denetim masasında sıfırla diyebilirsiniz kendim her format attığımda direk bu ayarlarda kullanıyorum kart a binen yük azalıyor ve oyun performansı daha fazla oluyor. FPS artışı oluyor.

Regedit ayarı yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı öneririm, performans artışı yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı