Regedit kısmında virüs olabilir mi?

CMD'ye wmic useraccount get name,sid yazarsanız önünüze hesaplarınız çıkacaktır.
Şüphelendiğiniz bir kullanıcı adı bulursanız (Administrator, Guest, VarsayılanHesap, WDAGUtilityAccount hariç) SID'i kullanarak Regedit'ten silebilirsiniz.

Regedit'te virüs olmaz, programlara ait "yönergeler" olur.

Temizlenmiş (ya da algılanmamış) bir virüse veya kullandığın Kore(?) merkezli temiz bir uygulamaya ait anahtardır. Silmenin bir sakıncası yok.

Kaspersky de Allah değil, bir şey bulmaması bilgisayarda virüs olmadığı anlamına gelmez. Bu algıdan kurtulun.

Bunlar çıktıda ancak anlayamadım. Admin ve dnmrx olan benim hesabım mı olmuş oluyor diğerlerini silmem mi lazım?

sağ olasın. Benim paranoyakça davranmamım nedeni bilgisayar da 6000 adet Twitch Twitter Facebook Instagram ve Gmail hesapları mevcut tüm şifreler algoritma bilgileri algı yorumları vesaire o yüzden çok titizce yaklaşıyorum hatta şifre kombinasyonumu görseniz şaşırsınız!'%!'%!%!'+51lj41+!%9021'!1421%912841%&&12mk1.ç!'++1iği gibi

Dosya yok ki nasıl neyi yükleyeceğim anlamadım?

Sileceğim ancak bilgisayarın açılmasın da sorun yaratır mı yani? Belki de Windows ile alakalı bir olay mıdır diye düşünüyorum.

Yok sorun olmaz öyle bir dosya yok ki zaten Windows'la ilgili.

Ben silmeni önermem önemli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…