Çözüldü Regedit Query kısmında nerede hata yapıyorum?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kod:
string queryText = "SELECT * FROM RegistryValueChangeEvent WHERE Hive = 'HKEY_LOCAL_MACHINE' AND KeyPath LIKE '\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System'";
ChatGPT kullanmadan veya başka bir yapay zeka kullanmadan cevap verin. Bir de hata yok demeyin.

Çözüm
SQL:
SELECT * FROM RegistryValueChangeEvent WHERE Hive = 'HKEY_LOCAL_MACHINE' AND KeyPath = @KeyPath;

RegistryValueChangeEvent'te LIKE diye bir operatör yokmuş.

Şöyle bir şey oluyor galiba:
C#:
string queryText = "SELECT * FROM RegistryValueChangeEvent WHERE Hive = 'HKEY_LOCAL_MACHINE' AND KeyPath = '\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System'";
C#:
string queryText = @"SELECT * FROM RegistryValueChangeEvent WHERE Hive = 'HKEY_LOCAL_MACHINE' AND KeyPath LIKE '\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System'";

Select in önüne @ işareti ekleyip dener misiniz?

SQL:
SELECT * FROM RegistryValueChangeEvent WHERE Hive = 'HKEY_LOCAL_MACHINE' AND KeyPath = @KeyPath;

RegistryValueChangeEvent'te LIKE diye bir operatör yokmuş.

Şöyle bir şey oluyor galiba:
C#:
string queryText = "SELECT * FROM RegistryValueChangeEvent WHERE Hive = 'HKEY_LOCAL_MACHINE' AND KeyPath = '\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System'";

Çözüm
Denedim olmadı.
Evet doğru ama yine hata verdi.

Dediğin şeyi de denedim yine aynı hata.

Mantık kurunca ilerleme kaydettim şimdi ise not found diyor .
string queryText = "SELECT * FROM RegistryValueChangeEvent WHERE Hive = 'HKEY_LOCAL_MACHINE' AND KeyPath = '\\\\SOFTWARE\\\\Microsoft\\\\Windows\\\\CurrentVersion\\\\Policies\\\\System'\r\n";

'

Ha sorunu buldum fazla eklemişim pardon.\\\\ bu 4 değil iki olacak.

Son düzenleme:
Eğer genel çözümü benim mesajımla bulduysan çözüm işaretlemeyi unutma.

C#:
   private void button20_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            BackgroundWorker worker = new BackgroundWorker();
            worker.DoWork += BackgroundWorker_DoWork;

worker.RunWorkerAsync();
        }
Başvuru yapan bu. Pardon başka bir konu açılmış bu çözüldü denip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…