f33 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 YouTube'dan bulduğumda bazı oyun Regedit'leri var. Bunları kullanmak istiyorum ama bilgisayara herhangi bir virüs veya zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
YouTube'dan bulduğumda bazı oyun Regedit'leri var. Bunları kullanmak istiyorum ama bilgisayara herhangi bir virüs veya zarar verir mi?
Çözüm S Silinen üye 266150 9 Şubat 2023 Baznx dedi: Reg uzantılı dosyalar Windows'un kayıt defteri dosyalarıdır ve virüs içermez, sonuç "hayır" olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle değil bu kayıt defteri üzerinde Windows Defender'a müdahale edilebiliyor. Windows servislerine de müdahale edilebiliyor. Dosyalar virüs içermese dahi virüse ön zemin hazırlayabilir. Sistemin kararlılığını bozabilir.
Baznx dedi: Reg uzantılı dosyalar Windows'un kayıt defteri dosyalarıdır ve virüs içermez, sonuç "hayır" olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle değil bu kayıt defteri üzerinde Windows Defender'a müdahale edilebiliyor. Windows servislerine de müdahale edilebiliyor. Dosyalar virüs içermese dahi virüse ön zemin hazırlayabilir. Sistemin kararlılığını bozabilir.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 9 Şubat 2023 #11 f33 dedi: Bir şey soracağım yüklediğim Regedit sadece mouse ayarı yapıyor herhangi bir sakıncası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece mouse ile ilgiliyse bir sorun olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
f33 dedi: Bir şey soracağım yüklediğim Regedit sadece mouse ayarı yapıyor herhangi bir sakıncası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece mouse ile ilgiliyse bir sorun olacağını düşünmüyorum.
KS KS f33 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #12 Silinen üye dedi: Sadece mouse ile ilgiliyse bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sadece mouse ile ilgiliyse bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.