McAfee bilgisayara zarar verir mi?

Yıllardır Windows Defender kullanırım, Windows ile gömülü olarak geliyor zaten, başkaca programlarda kullandım, hepsi bilgisayarı yoruyor. Benzetmek gerekirse defender dışındaki diğer antivirüs programlarını fabrikatör babası olan şimarık kız çocuklarına benzetiyorum. faydası yok, yükü çok.

Yıllardır Windows Defender kullanırım, Windows ile gömülü olarak geliyor zaten, başkaca programlarda kullandım, hepsi bilgisayarı yoruyor. Benzetmek gerekirse defender dışındaki diğer antivirüs programlarını fabrikatör babası olan şimarık kız çocuklarına benzetiyorum. faydası yok, yükü çok.
En son ne zaman antivirüs kullandın merak ettim. Mesela kaspersky benim sistemimde 80 mb ram kullanıyor defender bundan daha fazla. Üstelik koruma konusunda defender kaspersky yanından geçemez. Lütfen bilmeden konuşmayalım. Soruya gelirsek mcafee kullanmayın.

1751622372221.png

En son ne zaman antivirüs kullandın merak ettim. Mesela Kaspersky benim sistemimde 80 MB RAM kullanıyor Defender bundan daha fazla. Üstelik koruma konusunda Defender Kaspersky yanından geçemez. Lütfen bilmeden konuşmayalım. Soruya gelirsek McAfee kullanmayın.

Eki Görüntüle 2527303

Bende önceden Kaspersky kullanıyordum bilgisayarı sıfırladığım için daha indirmemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı