Regeditten sildiğim dosya CMD ile tekrar oluşuyor

Forza0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 GIGABYTE B550M-K HIKVISION 8X2 RAM GIGABYTE RTX 4060 EAGLE OC XPG LANDER 500 650W 80+
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Hocam selamlar birkaç gündür bilgisayar açıldığı zaman açılan Chrome'dan rahatsızlık duydum ve araştırmam üzerine bilgisayar açıldığı zaman otomatik olarak açılan bir dosya keşfettim dosyayı kaldırmam bir şey değiştirmiyor çünkü her açışımda o dosya tekrar oraya geliyor geçen gün ESET kurup tarattım bir sonuç bulamadı dosya run google.com gibi bir siteye otomatik yönlendiriyor çözüm bulamadım yardımcı olunuz lütfen.
(Gün içerisinde okuldayım sadece akşamları cevap verebilirim)

Hocam selamlar birkaç gündür bilgisayar açıldığı zaman açılan Chrome'dan rahatsızlık duydum ve araştırmam üzerine bilgisayar açıldığı zaman otomatik olarak açılan bir dosya keşfettim dosyayı kaldırmam bir şey değiştirmiyor çünkü her açışımda o dosya tekrar oraya geliyor geçen gün ESET kurup tarattım bir sonuç bulamadı dosya run google.com gibi bir siteye otomatik yönlendiriyor çözüm bulamadım yardımcı olunuz lütfen.
(Gün içerisinde okuldayım sadece akşamları cevap verebilirim)

Tam olarak sıkıntınız nedir? Google bilgisayar açılınca mı ?açılıyor eğer öyleyse bir başlangıç veya Google ayarlarına bakın.

Tam olarak sıkıntınız nedir? Google bilgisayar açılınca mı? Açılıyor eğer öyleyse bir başlangıç veya Google ayarlarına bakın.

Evet açılınca açılıyor Chrome ayarlarından zararlı yazılım tespit etmeyi ve ayarları sıfırlamayı denedim bir faydası olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı