Registry nedir?

Eki Görüntüle 1420095

Tüm uygulamalar kısmında uygulama kurallarına basınca böyle diyor ama çalışıyor kısmında ise aktif olarak disk vs kullanıyor.

Hocam fud virüsse atlatamaz mı?
İmza tabanlı taramayı atlatır, sezgisel-davranışsal analizi atlatamaz çoğu zaman. VT gibi rapor paylaşan sitelere yükleyince patlamasının sebebi bu, davranış analizine bakarak anlaşılıyor, imzaya ekleniyor.

İmza tabanlı taramayı atlatır, sezgisel-davranışsal analizi atlatamaz çoğu zaman. Vt gibi rapor paylaşan sitelere yükleyince patlamasının sebebi bu, davranış analizine bakarak anlaşılıyor, imzaya ekleniyor.

Hocam fotoğrafta uygulama silinmiş veya taşınmış diyor ama hala aktif olarak disk kullandığını gösteriyor.
Autoruns rehberinizde reg girdili başlangıca atanmış yazılımlara bakma kısmını bulamadım.
Eğer isterseniz Auto runs uygulamasını açıp fotoğraf falan atabilirim.

İmza tabanlı taramayı atlatır, sezgisel-davranışsal analizi atlatamaz çoğu zaman. Vt gibi rapor paylaşan sitelere yükleyince patlamasının sebebi bu, davranış analizine bakarak anlaşılıyor, imzaya ekleniyor.

1655665927898.png

Hocam şöyle bir şeyi keşfettim bu registry System dosyasının altında çalışıyormuş.

Son düzenleme:
Sorun yok önceki konuna da baktım sorun görmedim. Sistem dosyaları olduğu için bazı uygulamalar izinlerden dolayı ve sanal yol olarak bulamayabilir. Kısaca kafana takma Kaspersky kullanıyorsun aktif olduğu sürece ve güncel olursa sorun yaşamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı