(Rehber) Dark Souls

Dark Souls' u korsan oynarsan, hiç bir şey anlamazsın, usta aslına bakarsan. Dediğin gibi, 3' ün çıkmasına az kaldı. 2' de artık oyuncu zor bulunuyordur. PVP' si en zevkli yanı oyunun.

Dark Souls' u korsan oynarsan, hiç bir şey anlamazsın, usta aslına bakarsan. Dediğin gibi, 3' ün çıkmasına az kaldı. 2' de artık oyuncu zor bulunuyordur. PVP' si en zevkli yanı oyunun.
Haklı olabilirsin dostum ama ilk defa başladım bu seriye ve oyunu denemeden de oyuna para vermek istemiyorum. Oyun orijinal alınabilecek kalitede. Bu yüzden de Dark Soul 3 orijinal almayı düşünüyorum.

Orjinal almaya değecek olarak görüyorsan hem DS2'yi hem DS3'ü alırsın sonuçta kaç saat oynadın ve sana keyif verdi değil mi bence yapımcılara hakkını ödemelisin derim zaten DS3 serinin son oyunu olacak.

DS3'ü tabiki de alacağım. Oynayabiliriz. Fakat önce bir defa kendim bitirmem lazım :) Keşke DS2 orjinal alsaymıssınız. Bundan sonrada oynamayacak olsanız bile alın dursun bence.

DS3'ü tabiki de alacağım. Oynayabiliriz. Fakat önce bir defa kendim bitirmem lazım :) Keşke DS2 orjinal alsaymıssınız. Bundan sonrada oynamayacak olsanız bile alın dursun bence.
Tamam dostum yalnız dediğim gibi seriye ilk defa başladım. O yüzden deneme amaçlıydı. Yapımcılar hak ediyor parasını o yüzden ikiyi de orijinal alacağım forumdan gelen öneriler nedeniyle. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

arkadaşlar ben büyücü olarak aldığım büyüyü koycak yei buşamıorum yardım edin
Dostum 2 yıl olmuş ama yinede cevap vereyim dedim. Bonfire ye oturduktan sonra "Attune Spells" i seçerek büyülerini düzenleyebilirsin. Eğer daha çok büyü slotu eklemek istiyorsan ATN yükselt. Büyü hasarını yükseltmek ve daha iyi büyüleri kullanmak içinse INT yükseltmen gerekiyor, büyü ile alakası olan yüzükleride kullanabilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı