(Rehber) Dark Souls

1. Primal bonfirelar A'ya basarak açılıyor... Soruyu yanlış mı anladım bilemedim fakat normal bonfire gibi açılıyor işte. :)
2. Str, Dex, Vgr ve End arasında oynayış tarzınıza bağlı olarak dağıtabilirsiniz. Ayrıca ihtiyacınız olursa Vit'e vererek taşıma kapasitenizi arttırabilirsiniz.

1. Primal bonfirelar A'ya basarak açılıyor... Soruyu yanlış mı anladım bilemedim fakat normal bonfire gibi açılıyor işte. :)
2. Str, Dex, Vgr ve End arasında oynayış tarzınıza bağlı olarak dağıtabilirsiniz. Ayrıca ihtiyacınız olursa Vit'e vererek taşıma kapasitenizi arttırabilirsiniz.
İlk olarak kardeşim mesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim. Oyunun başındayım daha primal bonfire görmedim o zaman. Daha çok End ve Strong arasında dağıtıyorum. Oyun gerçekten zor ve kafayı yedirtiyor diyebilirim. Takıldığım yer olursa sorarım. İyi akşamlar... :)

O da STR gibi silah yeterlilik özelliği aslında. Fakat hem daha gerekli iken hemde oyun içinde de fark ettiriyor. Str ile eşdeğer arttırın. Stryi 35de bırakıp Dex ile devam edin. ama fazla abartmaya gerek yok. Vgr, Vit ve End'ın yanında azcık azcık verip 40 yaparsınız.

O da STR gibi silah yeterlilik özelliği aslında. Fakat hem daha gerekli iken hemde oyun içinde de fark ettiriyor. Str ile eşdeğer arttırın. Stryi 35de bırakıp Dex ile devam edin. ama fazla abartmaya gerek yok. Vgr, Vit ve End'ın yanında azcık azcık verip 40 yaparsınız.
Bir de bilgisayarda oynuyorum bu duvarlar bazen açılıyor gizli kapı gibi internetten izlediğim kadarıyla. Ben duvara yaklaştığımda kapı açılmıyor anlamadım. Tuşları da denedim olmadı.

Şu şekil ayarlarsan, epey faydalı olabilir.

Dosya Ekleri

• 2016-02-25_00001.jpg
    2016-02-25_00001.jpg
    423 KB · Görüntüleme: 962
Bir de bilgisayarda oynuyorum bu duvarlar bazen açılıyor gizli kapı gibi internetten izlediğim kadarıyla. Ben duvara yaklaştığımda kapı açılmıyor anlamadım. Tuşları da denedim olmadı.
A (Controller) tuşuna basılarak açılıyor gizli kapılar.

Şu şekil ayarlarsan, epey faydalı olabilir.
O büyücü buildi olmasının yanı sıra görünüşe göre uzun bir süre oynanmış bir karakter.

Belli bir süreden sonra, çevirmek gerekiyor karakteri. PVP için gerekli. Evet, epey uzun oynanmış bir build. Bekliyoruz sabırsızlıkla 3' ün çıkmasını.

Kardeşim çok teşekkürler çok yardımcı oldun. A tuşu derken klavyedeki tuş olarak hangisi?
Sana tavsiyem, bu oyunu klavye ve fare ikilisi ile oynamaman. Çok zorluk çekebilirsin. Oyunu eğer imkan var ise, kontrolcü ile oynaman, yararına olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı