Rehber içe ve dışa aktar ne demek?

Bebek Shaun

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Rehberi SIM karta aktarmak istiyorum. YouTube'dan izlediğim kadarıyla dışa aktar kısmıyla aktarmamız gerekiyor ama içe aktar kısmında da dışa aktar kısmında da SIM kartı gözüküyor. Benim aklıma dışa aktar deyince SIM karttan dışa yani telefona aktar geliyor. İçe aktar deyince SIM kart içine aktar gibi geliyor. İçe aktar ve dışa aktarın tam mantığı nedir?

Rehberi SIM karta aktarmak istiyorum. YouTube'dan izlediğim kadarıyla dışa aktar kısmıyla aktarmamız gerekiyor ama içe aktar kısmında da dışa aktar kısmında da SIM kartı gözüküyor. Benim aklıma dışa aktar deyince SIM karttan dışa yani telefona aktar geliyor. İçe aktar deyince SIM kart içine aktar gibi geliyor. İçe aktar ve dışa aktarın tam mantığı nedir?

Rehberi ice aktar demek SIM karttaki kisileri telefona aktarir dışa aktar derken de telefondaki kişileri SIM kartina veya başka hesaba aktarirsin.

şu olayı nasıl yapılcağını hala anlamadım rica etsem nasıl yapacagımı anlatabilir misin ama burdan cevap verirsen bildirim alır mıyım bilmiyorum o yuzden ınstagram kullanıcı adımı bırakıcam `` mishapm.loveofmylife `` yazabilirsin.
Tam olarak ne yapmak istiyorsun? SIM içine kişileri aktarmak için android üzerinden aktarıcı programlar ile aktarım yapabilirsin ama gereksiz olur. Diğer türlü kişiler uygulamasında üstte kişileri dışa aktar tarzında seçenek olur. Bu şekilde Drive falan varsa oraya kayıt edersin.

Tam olarak ne yapmak istiyorsun? SIM içine kişileri aktarmak için android üzerinden aktarıcı programlar ile aktarım yapabilirsin ama gereksiz olur. Diğer türlü kişiler uygulamasında üstte kişileri dışa aktar tarzında seçenek olur. Bu şekilde Drive falan varsa oraya kayıt edersin.
bi şekilde halletim çok sağ ol başka bir şey soracağm para kazanmam lazım ama öğrenciyim bildiğiniz bi iş vs var mı ailemin haberi olmamalı

Bu konu Rehber içe aktarmanın ve dışa aktarmanın ne olduğu ile ilgili bir konu. Kendi sorularınız varsa kendi konunuzu açın, konu başlığı altına alakasız mesajlar atmayın. Ek olarak Technopat Sosyal kurallarını okumanızda fayda var. İyi Sosyal'ler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı