Rehber Konu Acmak Yasak Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Merhaba,
Uzun uzun her gun sistem tavsiyesi yapiyoruz ve tabii ki her seferinde ayni seyleri yazmak hem yorucu hem de can sıkici. Her gun ayni seyler. Iste bunu biraz da olsa azaltmak icin bir rehber hazirlamayi dusunuyorum. Bu rehberi masaustu bilgisayarlar konusunda paylasmayi dusunuyorum. Boyle bir sey yasak mi?
@apesh1t @Silinen üye

Hocam sürekli güncel tutulursa hiçbir sıkıntı olmaz. Mesela her hafta güncelleme yapılırsa rehberde bahsi edilen konular herkesin işine yaramaz mı sizce ?

Hocam sürekli güncel tutulursa hiçbir sıkıntı olmaz. Mesela her hafta güncelleme yapılırsa rehberde bahsi edilen konular herkesin işine yaramaz mı sizce ?

Maalesef ilk iletiler belirli bir zamandan sonra düzeltilemedigi icin güncel kalmaz.
Arkadasa iletilerini diledigi zaman degistirme yetkisi vermeleri gerekecek.

Evet onlar tabiki de birer sorun fakat yetki verilirse fikir güzel değil mi ? Bence gayet faydalı olur hocam :)

@JohnMacTavish moderatörlerin zirt pirt rehber güncelleyeceklerini hic zannetmiyorum...
Ama ikinci önerin olabilir bak, zaten bence moderatör kadrosu cok az, TürkünGücü moderatör olabilir.
Bence bunu en çok hakeden kişi sizsiniz. Gerek tavırlarınız, gerek iyi niyetiniz, gerekse bilginiz de bunun cabası.
Hiç değilse, siz moderator veya supermoderator olursanız, insanlar, gereksiz ceza almaktan korunmuş olucaklar ki sizin cezalara karşı tutumunuzu biliyorum.

@RolandGarros iltifatlar icin Tesekkürler ama saka yaptigini varsayiyorum. :)
Hic aklimdan öyle bir sey gecmedi, arti aylik güzel maasa baglasalar bile beni Technopat ya da baska bir forumda yöneticilik yapmam. :)

Benim sevdigim sey yapici muhaliflik ve yönetimi yine yapici sekilde elestirmek. Ayni sekilde elestirilmeye de bayilirim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı