Rehber Matematik mi Mert Hoca mı?

Hocam benim konuma Rm'nin kitabını çözdüğünüzü yazmıştınız, kitapla beraber devam edin derim.

Hocam o kitapta ilerliyordum fakat Mehmet hoca konuyu PDF üzerinden anlatıyor haliyle ya çıktı ya da yazmam gerekiyor soruları. Çıktı olduğu zaman yüklü miktarda bir ücret oluyor 49 gün için. Yazınca soruları da 1 saatlik video 3-4 saat oluyor ondan çok kararsızım. Mert hoca ise sadece kitaptan anlatacağını söylüyor. RM kitabı gayet güzel yoksa.

Hocam o kitapta ilerliyordum fakat Mehmet hoca konuyu PDF üzerinden anlatıyor haliyle ya çıktı ya da yazmam gerekiyor soruları. Çıktı olduğu zaman yüklü miktarda bir ücret oluyor 49 gün için. Yazınca soruları da 1 saatlik video 3-4 saat oluyor ondan çok kararsızım.
Ben saat 9'da kalkıyorum, başlıyorum paragraf çözmeye. Sonra biraz dizi falan bakayım diyorum saat oluyor 12. 12'den sonra RM izlemeye başlıyorum, bir videoyu bitirmem 4 saat. Aynı senin gibi tek tek soruları ben çözüyorum sonra videoyu izliyorum. Sonra saat 4 oldu, bir de kitaptan çözmek var. İlk 2 test su gibi tak tak çözüyorum, ÖSYM'ye gelince bitirmem 1 saat sürüyor. Sonra müzik falan dinleyince günü bitiriyorum. Yani bu Mert Hoca'yı daha önce hiç duymamıştım ama iyi bir hocaya benziyor. Adam kendi kitabını hazırlamış, 70 günlük kamp yapıyor zor iş yani. Sen bu adamı da dene bir kaç gün, bende izleyeceğim. İstersen DC'den de konuşabiliriz. Benim soru soracağım kimsem yok, temelim de bayağı zayıf. Artık günde kaç saat çalışırım diyorsan ona göre de plan yapıp istediğin hocadan dinlersin.

Ben saat 9'da kalkıyorum, başlıyorum paragraf çözmeye. Sonra biraz dizi falan bakayım diyorum saat oluyor 12. 12'den sonra rm izlemeye başlıyorum, bir videoyu bitirmem 4 saat. Aynı senin gibi tek tek soruları ben çözüyorum sonra videoyu izliyorum. Sonra saat 4 oldu, bir de kitaptan çözmek var. İlk 2 test su gibi tak tak çözüyorum, ÖSYM'ye gelince bitirmem 1 saat sürüyor. Sonra müzik falan dinleyince günü bitiriyorum. Yani bu mert Hoca'yı daha önce hiç duymamıştım ama iyi bir hocaya benziyor. Adam kendi kitabını hazırlamış, 70 günlük kamp yapıyor zor iş yani. Sen bu adamı da dene birkaç gün, bende izleyeceğim. İstersen DC'den de konuşabiliriz. Benim soru soracağım kimsem yok, temelim de bayağı zayıf. Artık günde kaç saat çalışırım diyorsan ona göre de plan yapıp istediğin hocadan dinlersin.
hocam 9 Ağustos'ta başlıyor 70 günlük kamp. Eğer hoşuma giderse kitabını alıp kampın buradan devam ederim. 49 günlük olan kitabı da soru bankası şeklinde çözerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı