Rehber Windows 10'un Görünümünü Değiştirme

Hepinize merhabalar, birçok görüntü değiştirme konusu mevcut bu konuda biraz daha farklı şeyler yapacağız, hemen başlayalım.

Görüntüler;

Sistem.png


Sistem 1.png

  • Bu işlemleri yapmadan önce kesinlikle sistem geri yükleme noktası oluşturun! Doğabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Bunu göze alarak kurulumu gerçekleştirin.
Geri Yükleme.png


Kurulum Dosyası: Windows 10
  • İndirdiğiniz dosyaları RAR'dan çıkartın.
RAR.png

  • Pure Dark klasöründeki dosyaları Windows'un içindeki Themes klasörüne kopyalayın.
Pure Tema.png

  • UltraUXThemePatcher programının kurulumunu ileri diyerek gerçekleştirin. Kurulum sonrası sisteminizi yeniden başlatılsın mı sorusuna "evet" deyin ve sistemi yeniden başlatın.
Ultra.png

  • Sistem açıldıktan sonra yüklediğiniz temalardan bir tanesini seçin. Bazı temaların kendine özel özellikleri mevcut(geri tuşu yok) buna dikkat edin.
Tema Seçim.png

  • Sistem iconlarını değiştirmek için Se7en Theme'yi çalıştırın "Add Custom Pack'a" tıklayın ve "Aon" klasörünün içindeki 1903 sürümü içindeki paketlerin bir tanesini seçin.
s7.png

  • Seçim sonrası ekran böyle olacak, "Start Patching" diyerek kurulumu başlatın. Kurulum 2-3 dakika sürebilir daha sonrasında sistemi kesinlikle yeniden başlatın ve keyfini sürmeye başlayabilirsiniz:)
s72.png
 
Sağ üstte bulunan butonları eski haline getirmenin yolu var mı? Tema güzel ama butonların şeklini hiç sevmiyorum. Sırf bu yüzden DeviantArt sitesinde bulunan çoğu temayı kullanmıyorum.
 
Hocam ben Ultra UX Patcher ile temaları uyguladım ama pek iyi çalışmıyorlar, yazılar gözükmüyor. Sistem geri yükleme yapmadan bunu eski haline getirmenin bir yolu var mı?

Düzenleme: Programlar kısmına ekleniyormuş, oradan kaldırınca düzeldi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı