Reigns Türkçe yama nereden bulunur?

cansxrk

Picopat
Katılım
10 Mart 2024
Mesajlar
138
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Reigns indirdim fakat oyun Türkçe değil. Oyunu Türkçe oynayanlar gördüm ama nereden oldunu bulamadım. Bilen atabilir mi?
 
Merhaba nox player veyahut bluestack indirin google play üzerinden ya da android oyun clubten reignsi indirin. Apk olarak indirdiğiniz oyunu açtığınız nox player veya bluestack üzerinden apk emülatörü ile kurun. Bu kadar, iyi oyunlar. pc için olan bir alternatif bilmiyorum. Elraen'in moderatör arkadaşlarından birisi Tuğkan'a özel yama yapmış olabilir. O yüzden bir süre pc için yamasını beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. Şaşırtıcı bir biçimde apk sürümünde Türkçe yama varken pc için yok.
 
Merhaba Nox Player veyahut BlueStacks indirin Google Play üzerinden ya da Android oyun clubten reignsi indirin. APK olarak indirdiğiniz oyunu açtığınız Nox Player veya BlueStacks üzerinden APK emülatörü ile kurun. Bu kadar, iyi oyunlar. PC için olan bir alternatif bilmiyorum. Elraen'in moderatör arkadaşlarından birisi tuğkan'a özel yama yapmış olabilir. O yüzden bir süre PC için yamasını beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. Şaşırtıcı bir biçimde APK sürümünde Türkçe yama varken PC için yok.

Garip su sürüm yüzünden gameloopa indiremedm Nox indirirm simdi.
 

Geri
Yukarı