Rekabetçi oyun için Logitech K350 kablosuz klavye kullanılır mı?

sert3x

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir sisteme geçtim, geçtiğim sistemde PS2 girişi bulunmuyor. Şu an elimde bulunan klavye Microsoft ınternet keyboard adlı klavyem oldukça memnunum. PS2 girişi olmadığı için dönüştürücü alacaktım fakat elimde bulunan Logitech K350 Bluetooth klavye de yeterli geldi. Sizce rekabetçi oyunlarda gecikme olur mu?

Evet gecikme olur yaklaşık 20 ila 40 ms gecikme yaşarsın bu da sadece iletim süresi. Tuş membran olduğu için ağır olduğunu da düşünürsek basma süreni de hesaplayarak çok geç tepki verirsin oyun içerisinde.
Ancak teknik olarak düşünmek istemiyorsan şöyle de kısaca surunu cevaplayıp açıklayabilirim:
Eski bir teknoloji kullandığı için kesinlikle gecikme yaşarsın.

Evet gecikme olur yaklaşık 20 ila 40 ms gecikme yaşarsın bu da sadece iletim süresi. Tuş membran olduğu için ağır olduğunu da düşünürsek basma süreni de hesaplayarak çok geç tepki verirsin oyun içerisinde.
Ancak teknik olarak düşünmek istemiyorsan şöyle de kısaca surunu cevaplayıp açıklayabilirim:
Eski bir teknoloji kullandığı için kesinlikle gecikme yaşarsın.

PS2 dönüştürücü alsam Microsoft klavyede gözle görülür bir gecikme olur mu?

PS2 dönüştürücü alsam Microsoft klavyede gözle görülür bir gecikme olur mu?

PS2 girişine sahip bir klavyenin en fazla 3 tuşu algılıycağını düşünüyorum ki bu da örnek olarak yürüyüp sağa giderken Shift space (eğilip zıplama) yapamayıp kutunun üstüne çıkamıycağın anlamına geliyor. Yeni bir klavye alman çok daha iyi olur senin için.

PS2 girişine sahip bir klavyenin en fazla 3 tuşu algılıycağını düşünüyorum ki bu da örnek olarak yürüyüp sağa giderken Shift space (eğilip zıplama) yapamayıp kutunun üstüne çıkamıycağın anlamına geliyor. Yeni bir klavye alman çok daha iyi olur senin için.

Normalde CS2 oynarken sıkıntı olmuyordu dönüştürücü ile sorun olur mu sizce öyleyse sağlam bir klavye alana kadar K350 ile devam edeyim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı