Reklam engelleme programı: Adblock

omrcetin

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar film izlerken gerek Youtube gerek farklı web sitelerinde olsun reklam sıkıntısı çekmekteyiz. Sizlere anlatacağım program her web sitesinde işe yarıyor ve harika bir buluş bence.
Kurmak isteyen arkadaşlar önergeleri takip etsin.

1- Chrome kullanmalıyız.
Yeni sekmede sol üstte yer işaretleri çubuğundaki ''Uygulamalar'' bölümüne gelelim.

2- Web Mağazası'na giriş yapalım.

3- Arama bölümüne ''Adblock Plus'' yazalım.

4- Uygulama resminde ''500M Downloads'' yazana tıklayalım. Chrome'a ekle diyelim. Uygulama sizden web sitelerinde reklamları engellemek için izin isteyecektir. Kabul edin. Sağ üstte uygulama duruyor. İstediğiniz zaman uzantılardan kapatabilir ve silebilirsiniz. Uygulamanın üzerinde kaç reklam engellendiği yazar. Toplam engellenen de tıkladığınızda gözükür. İyi eğlenceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Crhome da kullanıyorum gayet memnunum . Fakat şöyle bir sorun var bazı sitelere girdiğim zaman reklam engelleyici kullanıyorsunuz o içeriği görmek için reklam engelleyiciyi kapatın diyor kapatınca çıkan reklamdan da rahatsız oluyorum onun için bir çözüm öneriniz var mı ?

Ben Crhome da kullanıyorum gayet memnunum . Fakat şöyle bir sorun var bazı sitelere girdiğim zaman reklam engelleyici kullanıyorsunuz o içeriği görmek için reklam engelleyiciyi kapatın diyor kapatınca çıkan reklamdan da rahatsız oluyorum onun için bir çözüm öneriniz var mı ?
2 senedir kullanıyorum, öyle bir uyarıya rastlamadım.

O sitede kapamak tek çözüm.
Ben bayadır kullanıyorum ADB. Şükürler olsun Musical.ly denen şeyle alakalı hiç reklam görmedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı