Dil fark etmez, rastgele bir dile al Türkçe yazdığında tüm seslerde Türkçe okuyor. Deneyebilirsin.Bilmiyorum hocam ben Türkçe seçeneğinde 3 tane gördüm, doğrudur.
Dil fark etmez, rastgele bir dile al Türkçe yazdığında tüm seslerde Türkçe okuyor. Deneyebilirsin.Bilmiyorum hocam ben Türkçe seçeneğinde 3 tane gördüm, doğrudur.
Denedim, zamanında bu sitelerde epey bir vakit harcamıştım ve benim önerdiğim site sanırım çok daha iyi bir seçim gibi duruyor... Yine de teşekkürler AI her zaman iyidir.Dil fark etmez, rastgele bir dile al Türkçe yazdığında tüm seslerde Türkçe okuyor. Deneyebilirsin.
Hocam çözüm olarak raporladım fakat reddedilmiş.Evet, güzel sesler fakat sadece 3 seçeneğimiz bulunuyor ve internette sıkça karşılaştığımız sesler... Bazen farklılık iyi olabilir ve AI destekli olmadıkları için robot oldukları epey belli olabiliyor bazen. Elevenlabs iyidir hocam kelimelerin telaffuzunu bile doğru yapıyor yapay zeka.
Bir çözüm alırımRica ederim, iyi sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.