Çözüldü Reklam linklerini nasıl kaldırırım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eren6789

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Hangi birini anlatayım?
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç saat önce laptopumda hiç bir sıkıntı yoktu. 9-10 Yaşında yeğenim var ona bıraktım oyun falan oynuyor diye 1 saatliğine dışarı çıktım geldim laptopu aldım ve bol keseden reklam kaynıyor. Birkaç yabancı ve gereksiz program da gelmiş.

Hatta birisini sildim masaüstünden kısayolu gitmişti ama 10 dakika sonra tekrar gelmiş. Kafayı yemek üzereyim. Neredeyse Facebookta bile boş yere tıkladığımda reklam çıkıyor. Laptop zaten yeni ve McAfee programı vardı o da deneme sürümüydü haliyle ve kısa süre önce bitmiş.

Formatta atmak istemiyorum fazlasıyla bilgilerim var içerisinde yedeklemem kopyalamam çok zor. Anasayfam bile değişik siteler olmuştu :( Onu düzelttim ama geri kalanı için ne yapabilirim arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam herkeze ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. AdwCleaner ile bütün işi hallettim bi sıkıntım kalmadı ama yinede bütün tavsiyelerinizi bir köşeye not aldım ara ara onlarıda uygulayarak daha tertemiz hale getireceğim. Bilgilendirmeniz çok faydalı oldu teşekkürler tekrardan. Sayın adminim konu kilitlenebilir ya da benim mi kilitlemem gerekiyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı