E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 15 Şubat 2023 #11 PhemiusTR dedi: Size ürün gönderecek ve bunun ücretsiz olduğunu söylüyor. Siz ne alaka ki sizi ürün elçisi yapmayı düşünsün? Bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Ürüne ücretsiz diyip kargo ücretini istiyorlar çünkü. Yaşadım aynısını.
PhemiusTR dedi: Size ürün gönderecek ve bunun ücretsiz olduğunu söylüyor. Siz ne alaka ki sizi ürün elçisi yapmayı düşünsün? Bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Ürüne ücretsiz diyip kargo ücretini istiyorlar çünkü. Yaşadım aynısını.
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #12 ErenY dedi: Ürüne ücretsiz diyip kargo ücretini istiyorlar çünkü. Yaşadım aynısını. Genişletmek için tıkla... Sorsam bir şey olur mu?
ErenY dedi: Ürüne ücretsiz diyip kargo ücretini istiyorlar çünkü. Yaşadım aynısını. Genişletmek için tıkla... Sorsam bir şey olur mu?
5Wheel Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #13 Ozanozturk dedi: Sorsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti alırlar bence. Çünkü başka ülkeden başka ülkeye ama zaten sizi nasıl bulsunlar? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Ozanozturk dedi: Sorsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti alırlar bence. Çünkü başka ülkeden başka ülkeye ama zaten sizi nasıl bulsunlar?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 15 Şubat 2023 #14 Ozanozturk dedi: Sorsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Ozanozturk dedi: Sorsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten.
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #15 ErenY dedi: Boş verin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten. Genişletmek için tıkla... Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler. ErenY dedi: Boş verin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten. Genişletmek için tıkla... Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi.
ErenY dedi: Boş verin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten. Genişletmek için tıkla... Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler. ErenY dedi: Boş verin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten. Genişletmek için tıkla... Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi.
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 15 Şubat 2023 #16 Ozanozturk dedi: Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler. Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi. Genişletmek için tıkla... Kargoyu onlar mı karşılıyormuş.?
Ozanozturk dedi: Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler. Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi. Genişletmek için tıkla... Kargoyu onlar mı karşılıyormuş.?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 15 Şubat 2023 #17 Ozanozturk dedi: Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler. Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi. Genişletmek için tıkla... Engelleyip geçin hocam.
Ozanozturk dedi: Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler. Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi. Genişletmek için tıkla... Engelleyip geçin hocam.