Ürüne ücretsiz diyip kargo ücretini istiyorlar çünkü. Yaşadım aynısını.Size ürün gönderecek ve bunun ücretsiz olduğunu söylüyor. Siz ne alaka ki sizi ürün elçisi yapmayı düşünsün? Bulaşmayın.
Ürüne ücretsiz diyip kargo ücretini istiyorlar çünkü. Yaşadım aynısını.Size ürün gönderecek ve bunun ücretsiz olduğunu söylüyor. Siz ne alaka ki sizi ürün elçisi yapmayı düşünsün? Bulaşmayın.
Sorsam bir şey olur mu?Ürüne ücretsiz diyip kargo ücretini istiyorlar çünkü. Yaşadım aynısını.
Sorsam bir şey olur mu?
Boşverin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten.Sorsam bir şey olur mu?
Boş verin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten.
Boş verin hocam. Bana link atmışlardı ürün seçme falan gelmişti tıklayınca ise kargo ücreti 20 dolar falandı en az. Dolandırıcılar zaten.
Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler.
Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi.
Engelleyip geçin hocam.Aynısı ürün seçin dediler reddettim ama görmediler.
Favori ürününüzü seçin gönderelim sonrası için ücretsiz ürün falan dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.