Çözüldü Reklam virüsünün silindiğinden emin olmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar. Bugün parted magic programını chip.tr sitesinden indirdim. Fakat dosya virüslü çıktı. Chrome anasayfası değişti. Sonra antimalware, adwcleaner ve herd protect gibi programlarla taradım 4 tane virüsü tespit etti ve sildi. Ama içimde hala şüphelerim var. Şimdi bu virüsün yok olduğuna dair şüphelerimi tekrar virüs taraması yapmakla yok etmek istiyorum. Aşama aşama ne yapacağım ? Bu konuda pek bilgim yok. @Murat5038 hocam yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Ayrica hicbir tekrarliyorum hicbir programi kafaniza göre NEXT , NEXT diyip kurmayin.
Zira büyük ihtimal parted magic (?) programi kurmak isterken size, 3. part yazilimlarin kurulmasini isteyip istemediginizi sormustur.
Sizde next tiklayinca, anasayfanizda degisir, toolbar'larda yüklenir, zirt pirt reklamda gelir.

Büyük ihtimal virüs degil reklam yayan programcik'lardan yemissinizdir.

Gecmis olsun...

Bir saat önce bilgisayara format attım. Sistem tarama 1' i uyguluyorum şuan.

@Murat5038 hocam şuan sistem tarama 1 'i yükledim. Bunu ne yapacağım?
Ekran Alıntısı.PNG

@Murat5038 hocam az önce data file hostta upload ettim. Şimdi burada nasıl paylaşacağım?

Bir saat önce bilgisayara format attım. Sistem tarama 1' i uyguluyorum şuan.
Format attı isen zaten çözülmüş olması lazım.
@Murat5038 hocam şu an sistem tarama 1 'i yükledim. Bunu ne yapacağım?
Upload edeceksiniz.
@Murat5038 hocam az önce data file hostta upload ettim. Şimdi burada nasıl paylaşacağım?
Linki paylaşacaksınız. Ve sadece sistem tarama 1 değil 2'yi de paylaşmanız gereklidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı