realpinkman
Kilopat
Selam, sadece WhatsApp için kullanılmak üzere bir emülatör arıyorum. WhatsApp hariç hiçbir şey yapmayacağım için hafif ve reklamsız olmasınız tercih ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
www.whatsapp.com
Droid4X.Selam, sadece WhatsApp için kullanılmak üzere bir emülatör arıyorum. WhatsApp hariç hiçbir şey yapmayacağım için hafif ve reklamsız olmasınız tercih ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Windows Store'da mi var?Windows 10 kullanıyorsun Windows 10 için emülatör'e gerek duymuyor.
Windows Store'da mi var?
Windows Store'da mi var?
![]()
WhatsApp'ı indirin
WhatsApp’ı mobil cihazınıza, tabletinize veya masaüstü bilgisayarınıza indirin ve güvenilir özel mesajlaşma ve arama ile bağlantıda kalın. Android, iOS, Mac ve Windows’ta kullanılabilir.www.whatsapp.com
Hayır yok. Store'da bulunan uygulama "WhatsApp Web" için. Yani bir telefonda WhatsApp açık olmak zorunda. Eğer telefonda kuruluysa ve bilgisayardan bakmak istiyorsanız, Store veya kendi web sitesinden indireceğiniz programla kullanabilirsiniz. Fakat telefona kurulu bir whatsapp yoksa emülatör kullanmalısınız. Nox Player tavsiyemdir. Sistem özelliklerini en düşük şekilde configure eder kullanırsınız.Windows Store'da mi var?
Adama WhatsApp Web uygulamasını atıyorsunuz. Telefonu bozuksa veya geçici olarak telefonuna WhatsApp kuramıyorsa emülatöre kuracaktır. Emülatör önerin demiş, web uygulamasını değil.
Hayır yok. Store'da bulunan uygulama "WhatsApp Web" için. Yani bir telefonda WhatsApp açık olmak zorunda. Eğer telefonda kuruluysa ve bilgisayardan bakmak istiyorsanız, Store veya kendi web sitesinden indireceğiniz programla kullanabilirsiniz. Fakat telefona kurulu bir WhatsApp yoksa emülatör kullanmalısınız. Nox Player tavsiyemdir. Sistem özelliklerini en düşük şekilde configure eder kullanırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.