Bunların boyutlarını karşılaştırdım ama çok küçük kalıyor sanki ya![]()
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
Bunlar daha küçük. Ama click kısımları çok daha çabuk bitiyor şu an kullandığına göre. Sorun yaşama diye söylüyorum. Birazcık daha bütçe çıkmak lazım.![]()
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Dediğim gibi click kısımları daha önce bitiyor.Bunların boyutlarını karşılaştırdım ama çok küçük kalıyor sanki ya
Bütçe artıyor ise, yenilik ve biraz daha üst düzey olmasıyla DA V3 Pro tercih edebilirsiniz. Bütçe çıkıyor ise.V2 Pro ve V3 Pro arasında kesinlikle V3 alınması lazım denilecek kadar fark var mı?
V2 ve V3 Pro haricinde büyük mouse bulamadım çok
Fiyatı her geçen gün artıyor 2400-2500 bandına inse alabileceğim de şuan zor gibi.Bütçe artıyor ise, yenilik ve biraz daha üst düzey olmasıyla DA V3 Pro tercih edebilirsiniz. Bütçe çıkıyor ise.
En fazla 2700-800 civarına düşüyor haberiniz olsun.Fiyatı her geçen gün artıyor 2400-2500 bandına inse alabileceğim de şuan zor gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.