Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2017 #21 @Selim C.'nin açtığı konuya, ben, @Silinen üye ve @Silinen üye gelip mesaj yazdıysa zaten kapanır bu konu.
@Selim C.'nin açtığı konuya, ben, @Silinen üye ve @Silinen üye gelip mesaj yazdıysa zaten kapanır bu konu.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 10 Eylül 2017 #22 Demek Quadra oldu. Penta için kim lazım?
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2017 #24 Faruk26 dedi: facebook atsana bişi sormam lazım Genişletmek için tıkla... Özel sosyal medya hesaplarının paylaşılması yasak arkadaşım. Technopat Sosyal Kuralları
Faruk26 dedi: facebook atsana bişi sormam lazım Genişletmek için tıkla... Özel sosyal medya hesaplarının paylaşılması yasak arkadaşım. Technopat Sosyal Kuralları
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 10 Eylül 2017 #25 KralGS dedi: Demek Quadra oldu. Penta için kim lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam ben "Penta" atarım birisi de gelip birazdan ben de "Hexa" derse şaşırmayın. [emoji56]
KralGS dedi: Demek Quadra oldu. Penta için kim lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam ben "Penta" atarım birisi de gelip birazdan ben de "Hexa" derse şaşırmayın. [emoji56]
R Redburne Ziyaretçi 10 Eylül 2017 #26 @Selim Eren Biz bir Selim ile zor başa çıkıyoruz, forum olarak 2 Selim'i asla kaldıramayız. Sürprizbozan Kesinlikle mizah amaçlıdır. Ciddiye alınmaması Aslan Parçası tarafından şiddetle tavsiye edilir.
@Selim Eren Biz bir Selim ile zor başa çıkıyoruz, forum olarak 2 Selim'i asla kaldıramayız. Sürprizbozan Kesinlikle mizah amaçlıdır. Ciddiye alınmaması Aslan Parçası tarafından şiddetle tavsiye edilir.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Eylül 2017 #27 @Xample-47 @Silinen üye Hazır reload başlığındayken şu acizhane ültimatomu yapayım. Sayaçlar dolmadan şu yorumları bi' reload edin de sizleri yarın da burada görmek mümkün olsun. Özellikle Aslan. Ayran içtik, ayrı düştük.
@Xample-47 @Silinen üye Hazır reload başlığındayken şu acizhane ültimatomu yapayım. Sayaçlar dolmadan şu yorumları bi' reload edin de sizleri yarın da burada görmek mümkün olsun. Özellikle Aslan. Ayran içtik, ayrı düştük.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 10 Eylül 2017 #28 Gerçekten konu kilitlenecek. Neyse, gerçekten Sosyal eskisine nazaran hiç aktif değil.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2017 #29 Silinen üye dedi: Penta'mız Nazım. Hexa Jira. Sorry. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Adam gitti Paşa çağırdı görüyor musun? Vay arkadaş.
Silinen üye dedi: Penta'mız Nazım. Hexa Jira. Sorry. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Adam gitti Paşa çağırdı görüyor musun? Vay arkadaş.