Diğer 3 kişiye teşekkür ederim ama size ayrı teşekkür ederim, gayet güzel anlatmışsınız.Remastered hocam tamamen pasta cila grafikleri yükseltip piyasa sürüyorlar.
Remake ise tamamen oyun karekterleri vs sabit hikaye de sabit ama tüm oynanış mekanikler her şey değişiyor
Reboot ise belli başlı şeyler anımsatır hikaye karekterler bile değişebilir her şey farklı olabilir.
Diğer 3 kişiye teşekkür ederim ama size ayrı teşekkür ederim, gayet güzel anlatmışsınız.
Hemen yapıyorum.Çözüldü olarak mesajımı secip işaretlerseniz sevinirim hocam konuyu arastırmak isteyen arkadaşlar daha rahat ulasır.
Aslında çözüm olarak işaretlemeyecektim çünkü ortada bir sorun yoktu, sadece bir soru ve cevabı vardı. Ama sizin isteğiniz üzerine çözüm olarak raporladım fakat kabul edilmedi.Çözüldü olarak mesajımı secip işaretlerseniz sevinirim hocam konuyu arastırmak isteyen arkadaşlar daha rahat ulasır.
H
Hemen yapıyorum.
Aslında çözüm olarak işaretlemeyecektim çünkü ortada bir sorun yoktu, sadece bir soru ve cevabı vardı. Ama sizin isteğiniz üzerine çözüm olarak raporladım fakat kabul edilmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.