Remastered, remake ve Reboot arasındaki fark nedir?

564803

Hectopat
Remastered, remake ve Reboot'un aralarında ki farklarını bir Mal'a anlatır gibi anlatır mısınız? Başka türlü anlayamam da :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Remastered hocam tamamen pasta cila grafikleri yükseltip piyasa sürüyorlar.
Remake ise tamamen oyun karekterleri vs sabit hikaye de sabit ama tüm oynanış mekanikler her şey değişiyor
Reboot ise belli başlı şeyler anımsatır hikaye karekterler bile değişebilir her şey farklı olabilir.

Remastered'ı makyaj gibi düşünebilirsin. Var olan oyunun üstüne makyaj yapıyorlar sadece daha güzel gözüküyor. Remake ise oyunun en baştan bir daha yapılması.

Remastered hocam tamamen pasta cila grafikleri yükseltip piyasa sürüyorlar.
Remake ise tamamen oyun karekterleri vs sabit hikaye de sabit ama tüm oynanış mekanikler her şey değişiyor
Reboot ise belli başlı şeyler anımsatır hikaye karekterler bile değişebilir her şey farklı olabilir.
Diğer 3 kişiye teşekkür ederim ama size ayrı teşekkür ederim, gayet güzel anlatmışsınız.

Remastered oyunun grafiklerinin cilalanmasıdır. Oyun baştan yapılaz, texturelar falan yenilenir.
Remake oyunun baştan yapılmasıdır. Oyun motoruna kadar herşey değiştirilebilir fakat hikaye temelinde aynıdır.
Reboot Remake'in hikayenin değiştirilen halidir.

H
Çözüldü olarak mesajımı secip işaretlerseniz sevinirim hocam konuyu arastırmak isteyen arkadaşlar daha rahat ulasır.
Hemen yapıyorum.

Çözüldü olarak mesajımı secip işaretlerseniz sevinirim hocam konuyu arastırmak isteyen arkadaşlar daha rahat ulasır.
Aslında çözüm olarak işaretlemeyecektim çünkü ortada bir sorun yoktu, sadece bir soru ve cevabı vardı. Ama sizin isteğiniz üzerine çözüm olarak raporladım fakat kabul edilmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı