Rematch, 1 günde 1 milyon oyuncuya ulaştı

Makaleler
2
Daha fazla  
Sattığı kopya sayısı değil bu, toplam oynayan sayısı. Game Pass'de mevcut olduğundan oradan oynayanlar da oluyor.
Oyun ülkemizde ilgi gördü, en son Türkiye sunucusu eklenmiş oyuna. Oynadınız mı? Beğendiniz mi? Spor temalı oyunlar hiç ilgimi çekmiyor ve aşırı sıkıyor beni.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Game Pass'im olmadığı için deneyemedim ve 15 dolar da veresim gelmedi açıkçası. Ancak güzel oyuna benziyor, 1 milyon oyuncuya ulaşmasına şaşırmadım.

Oynasam bağımlı olurum muhtemelen ama aynı zamanda da inanılmaz kanser olurum diye hiçbir zaman başlamayacağım. 🙂

15 dolara değecek bir oyun değil. Gamepass sayesinde oynuyorum. Türkiye sunucusu var da atmıyor ki.
Normal oyunlarda İstanbula 10 ping ile bağlanırken bu oyun 22-25 ping arasında oluyor. Türkiye'de ki ping iyi yine. Avrupa'da 60ms civarında aldığım zaman oynamak imkansız hale geliyor. Çalım asla atılmıyor, Kaleye şut çekiyorsun kaleci 10 metre öteden topu tutuyor. Kaleciyken kendi ekranında topu tutuyorsun ama bir bakmışsın gol yemişsin. Sunucu kısmını rocket league'den bile kötü yapmışlar tebrik etmek gerekiyor. Bu kadar betaya rağmen düzeltilmesi gerekiyordu ama bakalım zaman gösterecek.

Bug dolu, FPS yüksek olsa da takılma sorunu var arada takılıyor.

Oyunun fragmanından gördüğüm kadarıyla fena değil gibi gözüküyor. Game Pass'ta oyun varsa bu rakam normal geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı