Rematch alınır mı?

Xaot1k

Picopat
Daha fazla  
Oyunun yorumlarına baktığımda betadan daha beter olduğunu çok fazla bug ve crash yediklerini söyleyenler var. Oynayacak arkadaş gurubum var ama arada kaldım alıp almamakla. Sizin düşünceleriniz neler sizce alınır mı?

Oyunun yorumlarına baktığımda betadan daha beter olduğunu çok fazla bug ve crash yediklerini söyleyenler var. Oynayacak arkadaş gurubum var ama arada kaldım alıp almamakla. Sizin düşünceleriniz neler sizce alınır mı?

Ben Game Pass'den oynuyorum, oynaması çok zevkli.

15 dolar gereksiz fazla Türkiye için. Ayrıca oyun hala bug dolu diyorlar yayınlarda. Şu anlık almayı düşünmüyorum. 10 dolar falan olsa alırım belki.

Bug dedikleri olay kalecinin topu eline almaması veya bir anda topun senden kaybolup başkasına gitmesi gibi şeyler sunuculardan kaynaklı oluyordu fakat Türkiye sunucusu açıldı problemler kalkmıştır.

Xbox Gamepass üzerinden oynuyorum. Her ne kadar Türkiye sunucusu olsa bile çok nadir atıyor. 2 kere girebildim Türkiye sunucusuna 10-20ping arası veriyor. Diğer sunucular Türkiye yazsa Avrupa'da 55-60 ping alıyorum.

Optimizasyon olarak iyi kasma donma gibi bir sorun yaşamadım. Oyun eğlenceli ama sunucular bu durumdayken oynamak zor oluyor. 60 ping le çalım atmak falan aşırı zorluyor çoğu zaman saymıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı