Rematch alınır mı?

Mita

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu yaz döneminde çoğu oyundan zevk alamıyorum. Ama konu futbol oyunlarıysa bir şekilde vakit geçiriyorum. Bu yaz indiriminde robocop Rogue City, Sons of The Forest aldım. Ve son 1 2 oyun daha alıp bu yaz indirimini benim için bitireyim diyorum, Rematch eTail sitesinde %10 indirimli şekilde 540TL'ye satılıyor sizce alınır mı? Game Pass üyeliğim yok bu arada.

Selam arkadaşlar, bu yaz döneminde çoğu oyundan zevk alamıyorum. Ama konu futbol oyunlarıysa bir şekilde vakit geçiriyorum. Bu yaz indiriminde robocop Rogue City, Sons of The Forest aldım. Ve son 1 2 oyun daha alıp bu yaz indirimini benim için bitireyim diyorum, Rematch eTail sitesinde %10 indirimli şekilde 540TL'ye satılıyor sizce alınır mı? Game Pass üyeliğim yok bu arada.

Bence Rematch yerine 3 aylık Xbox Game Pass al Rematch zaten Game Pass'a de var. İstersen oradan Rematch oynarsın istemezsen başka bir sürü oyun var Rematch'i çok begenirsen alırsın yoksa boş ver

Arkadaşlarla oynanırsa çok eğlenceli gibi şeyler deniliyor herkes tarafından, bende öyle düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı