Rematch "dcd12" hatası

course

Decapat
Daha fazla  
Rematcha girerken sistem özelliklerim yetmesine rağmen a D3D12-compatible GPU (feature level 12.0, shader model 6.6) is required to run the Engine. Hatası alıyorum sebebi nedir?

GTX1650 Ti ekran kartına ve Intel Core i5 10500 işlemciye sahibim.

Rematcha girerken sistem özelliklerim yetmesine rağmen a D3D12-compatible GPU (feature level 12.0, shader model 6.6) is required to run the Engine. Hatası alıyorum sebebi nedir?

GTX1650 Ti ekran kartına ve Intel Core i5 10500 işlemciye sahibim.
Direct sürümünüz 12'yi desteklemiyor diye böyle hata alıyor olabilir misiniz?

Sistem özelliklerim yetmesine rağmen (a D3D12-compatible GPU (feature level 12.0, shader model 6.6) is required to run the Engine.) Hatası alıyorum sebebi nedir?

Direct sürümünüz 12'yi desteklemiyor diye böyle hata alıyor olabilir misiniz?

Destekliyor ama ChatGPT'den yardım alarak baktım GTX1650 Ti shader model 6.6 yerine 6.5 destekliyormuş galiba. Ama tam emin olamadım.

Destekliyor ama ChatGPT'den yardım alarak baktım GTX1650 Ti shader model 6.6 yerine 6.5 destekliyormuş galiba. Ama tam emin olamadım.
Hocam dediklerimi yapar mısınız?

• Ekran kartınızı güncelleyin.
  • Visual C++ alakalı programları indirin.
  • Oyunun kurulu olduğu yere gelip ''RuntimeClient'' yazana sağ tıklayıp özelliklere basın. Ardından ''Uyumluluk'' kısmına gelip ''Bu programı yönetici olarak çalıştır'' kutucuğunu işaretleyin. Ardından uygula ve tamam'a basın.
  • Bunu yaptıktan sonra Runtime klasörünün içine girip Binaries klasörün içine girip, ardından Win64 klasörünün içine de girip oradan ''RuntimeClient-Win64-Shipping'' yazana sağ tıklayıp uyumluluk kısmında da aynı kutucuğu işaretleyin.

Eğer olmazsa bu videoyu da izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dediklerimi yapar mısınız?

• Ekran kartınızı güncelleyin.
  • Visual C++ alakalı programları indirin.
  • Oyunun kurulu olduğu yere gelip "runtimeclient" yazana sağ tıklayıp özelliklere basın. Ardından "uyumluluk" kısmına gelip "bu programı yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu işaretleyin. Ardından uygula ve Tamam'a basın.
  • Bunu yaptıktan sonra runtime klasörünün içine girip binaries klasörün içine girip, ardından Win64 klasörünün içine de girip oradan "runtimeclient-Win64-shipping" yazana sağ tıklayıp uyumluluk kısmında da aynı kutucuğu işaretleyin.

Eğer olmazsa bu videoyu da izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1745091788356.png

Hocam böyle bir şey yaşandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı