Remix OS Açılışta Siyah Ekranda Kalma Sorunu

Muz Joe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, o kadar beklememe rağmen şu ekranda kalıyor. Klavyedeki bütün tuşlara tıkladım. Ne yapmam lazım?

2016-02-09 22.15.23.jpg

@Recep Baltaş yardım edebilir misin!!

Arkadaşlar, o kadar beklememe rağmen şu ekranda kalıyor. Klavyedeki bütün tuşlara tıkladım. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 140232

@Recep Baltaş yardım edebilir misin!!

Ekran görüntüsüne göre usb'ye kurdunuz ve boot edemeden grub ekrana düşmüş.
sorun: menu.lst dosyası eksik ya da iyi konfigüre edilmemiş.
dosya mevcut ise içeriğini ve usb belleğin ana dizinindeki dosyaların ekran görüntüsünü paylaşın yardımcı olalım.

Ekran görüntüsüne göre usb'ye kurdunuz ve boot edemeden grub ekrana düşmüş.
sorun: menu.lst dosyası eksik ya da iyi konfigüre edilmemiş.
dosya mevcut ise içeriğini ve usb belleğin ana dizinindeki dosyaların ekran görüntüsünü paylaşın yardımcı olalım.
Hayır. Usb'ye atmadım, bilgisayara kurdum.

Dosya Ekleri

• remixos.PNG
    remixos.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 920
Hayır. Usb'ye atmadım, bilgisayara kurdum.
Açılışta bu ekrana düşüyorsanız windows'u da başlatmanız imkansız gibi ama nasıl olduysa windows'u açabilmişsiniz.
Sorun dediğim gibi menu.lst dosyasının bulunmaması. Hatalı kurulum yapmışsınız.
Grub4dos u hangi sürücüye kurdunuz? C ye kurduysanız menu.lst dosyasının olup olmadığını kontrol edin.

Açılışta bu ekrana düşüyorsanız windows'u da başlatmanız imkansız gibi ama nasıl olduysa windows'u açabilmişsiniz.
Sorun dediğim gibi menu.lst dosyasının bulunmaması. Hatalı kurulum yapmışsınız.
Grub4dos u hangi sürücüye kurdunuz? C ye kurduysanız menu.lst dosyasının olup olmadığını kontrol edin.
grub4dos ve menu.lst dosyalarını bulamadım.

Grub4dos grub loaderin adi. Boot etmeyi saglayan iki dosya olması lazim. Grldr ve menu.lst dosyalari.
Harddiskin mbr kismina grub4dos u yuklemissiniz ama bu iki dosyayi bulamadigi icin boot edemiyor.

Grldr internette her yerde mevcut. Aratirsaniz bulabilirsiniz. Menu.lst dosyası remix os isosunun icinde olmasi lazim. Yoksa da kendiniz oluşturabilirsiniz.
Googleda arama yaptirim grub4dos boot for remixos şeklinde. Cikan kodları not defterine kopyalayin. Menu.lst adiyla c dizinine kaydedin. Grldr dosyasini da c dizinine kopyalayin.

Grldr internette her yerde mevcut. Aratirsaniz bulabilirsiniz. Menu.lst dosyası remix os isosunun icinde olmasi lazim. Yoksa da kendiniz oluşturabilirsiniz.
Googleda arama yaptirim grub4dos boot for remixos şeklinde. Cikan kodları not defterine kopyalayin. Menu.lst adiyla c dizinine kaydedin. Grldr dosyasini da c dizinine kopyalayin.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı