Remix OS yazısı sürekli yanıp sönüyor

Remix OS artık geliştirilmiyor desteği kesildi.
Phoenix OS veya Prime OS kullanmanız daha iyi olur.

DDR 2 anakart olduğu için Phoenix açamıyorum, Android 5.0.1 açılıyor açılmasına'da, PUBG falan oynatmıyor ekran kaydı alamıyorum.
USB'ye mi kuruyorsunuz? Bende de aynı sorun oluyordu. Sorununuzu tam olarak anlatın yardımcı olayım.

Hard disk üzerine, elimde 2 tane HDD var 2'ci HDD üzerine kurdum.
1610638040864.png

Hocam ben size kısaca açıklıyorum. Bende 1 ay önce falan Android kurma arayışına girdim. Remix OS, Phoenix OS, bliss OS vs. tüm sistemleri denedim Dual Boot ile. Ama tek sonuç aldığım Remix OS idi. Bunun iki farklı kurulum tipi var. İnternette anlattıklarının çoğunda işe yaramadı. Birinci kurulum şekli USB'ye kurmak. Burada önerilen şartlar USB 3.0 ve 16 GB bir bellek. 2. kurulum tipi ise Dual Boot ile işletim sistemini diske kurma. Bende eski laptopumdan söktüğüm diski kasaya taktım. Ona kurdum. Bu adım için bu programa ihtiyacınız olacak. Ve ISO. İlk önce kullanacağınız diski belirleyin. Tamamını kullanmak istiyorsanız bölümlendirmenize gerek yok. Bölümlendirmeyi bilmiyorsanız anlatırım. Önemli hususlar Fat 32 olarak biçimlendirme. Ben 16 GB yapmıştım. Diski biçimlendiriken 16.384 MB olarak biçilmlendir.Diski bölüyorsan. Bu adımlar bittikten sonra ISO'yu al. ISO'yu bu diske at. Daha sonra ISO'nun içindekileri yine bu diske çıkar, ayıkla. Yani hem ISO hem de içindekiler olsun. Sonra verdiğim programı aç. Bu adımlar bittikten sonra devamını anlatacağım.Benim de kullandığım sistem DDR2 ve Android sürümü 6.0.1.

Not:Baktığınız konudaki hatayı alıyorsanız Fat 32 olarak biçimlendirmediğiniz içindir.

Son düzenleme:
Hocam ben size kısaca açıklıyorum. Bende 1 ay önce falan Android kurma arayışına girdim. Remix OS, Phoenix OS, bliss OS vs. tüm sistemleri denedim Dual Boot ile. Ama tek sonuç aldığım remix OS idi. Bunun iki farklı kurulum tipi var. İnternette anlattıklarının çoğunda işe yaramadı. Birinci kurulum şekli USB'ye kurmak. Burada önerilen şartlar USB 3.0 ve 16 GB bir bellek. 2. kurulum tipi ise Dual Boot ile işletim sistemini diske kurma. Bende eski laptopumdan söktüğüm diski kasaya taktım. Ona kurdum. Bu adım için bu programa ihtiyacınız olacak. Ve ISO. İlk önce kullanacağınız diski belirleyin. Tamamını kullanmak istiyorsanız bölümlendirmenize gerek yok. Bölümlendirmeyi bilmiyorsanız anlatırım. Önemli hususlar fat 32 olarak biçimlendirme. Ben 16 GB yapmıştım. Diski biçimlendiriken 16.384 MB olarak biçilmlendir. Diski bölüyorsan. Bu adımlar bittikten sonra ISO'yu al. ISO'yu bu diske at. Daha sonra ISO'nun içindekileri yine bu diske çıkar, ayıkla. Yani hem ISO hem de içindekiler olsun. Sonra verdiğim programı aç. Bu adımlar bittikten sonra devamını anlatacağım. Benim de kullandığım sistem DDR2 ve Android sürümü 6.0.1.

Not: Baktığınız konudaki hatayı alıyorsanız fat 32 olarak biçimlendirmediğiniz içindir.

Anydesk, Versem halleder misin, Hocam?.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı