TheOxii1 Zeptopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 Merhaba, remote play açık olursa başka birisi bilgisayarıma erişebilir mi? Son düzenleme: 5 Kasım 2024
Çözüm Mehmet.Heroo 6 Kasım 2024 TheOxii1 dedi: Hocam şunu söylemeyi unuttum şimdi ortak hesap kullandığım için hesap çevrımdışı yani hesap erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Erişilemez Steam'de çevrimdışı görünürsün.
TheOxii1 dedi: Hocam şunu söylemeyi unuttum şimdi ortak hesap kullandığım için hesap çevrımdışı yani hesap erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Erişilemez Steam'de çevrimdışı görünürsün.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 5 Kasım 2024 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS TheOxii1 Zeptopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #3 Emir Bozat dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Sağol Kral Emir Bozat dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam Şunu Söylemeyi unuttum şimdi ortak hesap kullandığım için hesap çevrımdışı yani hesap erişebilir mi Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Sağol Kral Emir Bozat dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam Şunu Söylemeyi unuttum şimdi ortak hesap kullandığım için hesap çevrımdışı yani hesap erişebilir mi
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 824 Çözümler 10 Yer Kuveyt 6 Kasım 2024 #4 TheOxii1 dedi: Hocam şunu söylemeyi unuttum şimdi ortak hesap kullandığım için hesap çevrımdışı yani hesap erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Erişilemez Steam'de çevrimdışı görünürsün. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
TheOxii1 dedi: Hocam şunu söylemeyi unuttum şimdi ortak hesap kullandığım için hesap çevrımdışı yani hesap erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Erişilemez Steam'de çevrimdışı görünürsün.