Remote Play'la satılan hesapla bilgisayarları kontrol ettiler

Ee yasa dışı iş yaparsan sonucuna katlanırsın elin adamı emek verip yıllarca ugrassın oyun çıkarsın birisi gelip o oyunu başkalarına ücret ile satsın :D oh ne güzel hayat be.
Yasa dışı değil olsa olsa etik dışı olur.Katlanırım sonuçlarına da sizi pek alakadar etmez.Hiçbir zaman benim gibi almayacak kişiler de bu sayede alıyor.İsteseler bunu engellerler zaten uplay gibi.Platform engellemiyor da technopattaki bir üyeye düşüyor şirketi savunmak.
@pc & laptop Hocam bu oyunları offline alıp satmakda para varmı gerçekten?
Kazanan kazanıyor da bir benim şansım dönmedi bu hayatta.

@reddline hocam siz de hesap mı satın alıyorsunuz yok da kendiniz oyun alıp birçok kişiye mi satıyorsunuz?
Yasa dışı değil olsa olsa etik dışı olur. Katlanırım sonuçlarına da sizi pek alakadar etmez. Hiçbir zaman benim gibi almayacak kişiler de bu sayede alıyor. İsteseler bunu engellerler zaten Uplay gibi. Platform engellemiyor da Technopat'taki bir üyeye düşüyor şirketi savunmak.

Kazanan kazanıyor da bir benim şansım dönmedi bu hayatta.

Hocam önerim eğer kâr elde etmek istiyorsanız plati.ru ve itemsatis gibi sitelerden ucuza hesap alıp satın kendiniz oyun alıp satmayın ama önemli olarak şöyle soyleyebilirim güvenilir yerlerden alın ki garantiniz olsun hesaplarda ben yaklaşık 200 TL civarı kazandım hesaplardan.(kâr olarak.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı