Hatta daha geçenlerde biri 60FPS olarak yayınlamıştı (Torrent olarak ) . İlk birkaç sahne harici , şu ana kadar izlediğim en iyi verisyondu. Bu tarz işlerle kafayı bozanların elinden çıkmış işler gerçekten çok kaliteli oluyor ( birkaç ufak tefek pürüzleri görmezden geliyorsunuz otomatikman ).
Önceki yazılarınızda bahsettiğiniz o malum site (xxxbol olduğunu tahmin ediyorum) hızlı ve güvenilirlik konusunda en stabil olanları herhalde. Birkaç forumda daha adları geçiyor millet memnun gibi. Zaten dublajlı herhangi bir film izleyeceksiniz ister istemez kayıplı ve orijinalinden daha kötü bir " çevre sesi " ne maruz bırakılmış oluyor. Ben genelde görüntüyü başka , sesi başka yerden alıp mkctoolnix ile birleştiriyorum ve bu sırada diğer dilleri ve altyazıları falan kaldırıyorum. Bazen boyut 7-8 GB kadar düşüyor işime de geliyor , çünkü yüksek bitrate beni daha çok tatmin ediyor.
Güncel işleri nispeten buradan Turktoxxx.us ( uzun halini yazmayayım ne olur ne olmaz ) takip ediyorum. Bir de Torrexxing.com sitesi var , buraya da hızlı düşüyor bazı şeyler . Oradan buran toplamayla idare ediyoruz
Fakat kült işleri "bol" sitesinden en iyi verisyonla izlemek , herhalde en genel geçer yol.
Yurt dışında bile insanlar 10k dolarlık sistemden Netflix Amazon cart curt izliyorsa , bizim gibiler direnmedikçe bu yolun sonu kötüye gidiyor gibi maalesef ...
Kafa ütülediğim için şimdiden k.bakmayın