Renault Austral vs Cherry Tiggo 8 Pro Max

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
Şu an kullandığım araç Hyundai Tucson 2022 hatasız boyasız elit paket ve aracımı takas ile değerlendirmek istiyorum. İki satıcı ile konumuştum ve iki araç arasında kaldım.

2023 model-boyasız-değişensiz-cam tavan -tramersiz-1.3 hybrid techno esprit Alpine.

TİGGO8 PRO MAX 20BİN KM'DE S. BAKIMLI HATASIZ BOYASIZ TRAMERSİZ
Diğer araç da bu.

Tiggo ile takasa girersem üstüne 75 bin daha vereceğim Austral ile girersem 45 bin daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Austral'in uzun vadede trim sesleri çıkmaya başlar. Devirdaim sorunu hybridlerde de var. Cherry hakkında iyi kötü deneyim yaşayan çok kişi var.

Bence şu anki aracınız gayet güzel.

Fransız arabalarına çok sıcak bakmıyorum açıkçası keza çin markalarına da öyle. Austral'in yalıtımı zayıf, konforu zayıf, attığınız linkteki arabada trim sesleri gelebilir çünkü belirli bir kilometreden sonra trim sesleri gelmeye başlıyor. Termostatı sorunlu ayrıca CVT şanzıman olması dezavantaj. Şahsen 2.3 milyon civarlarına bütçenizi esnetebiliyorsabuz Kia Sportage 1.6 Prestige Smart bakmanızı öneririm. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi bence tucson bunların arasında en ideali.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...d-up-b-o-ses-adaptif-otonom-1262672783/detay/ şu araç nasıl sizce hocalarım bu satıcıda takası kabul edıyor fakat üstüne biraz fazla para koymam lazım.
186 beygir arabaya 9.9 saniye olması garip. İç mekan kalitesi olarak ortalama, sürüş dinamiği açısından iyi bir araba sonuçta focus'un altyapısı. Fabrika verilerinde 7 litre yazıyor fakat kuzenimde vardı 9 litreden aşağıya düşmüyordu. 2.3'e kadar çıkıyorsanız Sportage bakmanızı öneririm Tork konvertörlü şanzımanla geliyor, iç mekan kalitesi bu kugadan daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı