Renault Clio 1.5 dCi alınır mı?

Çok teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun yaşadığınız tatsız olaylar için. Ben Clio 4'ü seviyorum ama çevreden enteresan şeyler söyleyenler var. Clio alacağında 2005 model polo al diyen filan. Ben de acemi olduğum için anlayamıyorum maalesef. Kaç gündür araştırıyorum bayağı strese girdim ya. Ne kadar zormuş 2. el araba almak.
Evet haklısınız özellikle ülkemizde uyanık araç sahipleri ve kasap niteliğinde ustalar nedeniyle 2. el araç almak çok zor. 2005 Polo’ya ben girmezdim. Parçası oldukça pahalı bir marka. Clio, Rio, Palio, Punto, Corsa araçlara bakabilirsiniz. Ustaları bol olup parçaları da yaygındır.
Vavacars gbi detaylı hizmet veren firmalara da bakabilirsiniz.
 
Dostum yukarıda yazdım görmedin sanırım. O fiyata alabileceğin en iyi araçlardan birisi bende. Ford fiesta 1.5 tdci trend manuel 175 bin km beyaz renk. 2 ağır bakım yapılmış. Her yıl düzenli servisine gitmiş araç. Ben 8 buçuk sene bindim. Suv almak için satıyorum
 
Dostum yukarıda yazdım görmedin sanırım. O fiyata alabileceğin en iyi araçlardan birisi bende. Ford fiesta 1.5 TDCI trend manuel 175 bin km beyaz renk. 2 ağır bakım yapılmış. Her yıl düzenli servisine gitmiş araç. Ben 8 buçuk sene bindim. SUV almak için satıyorum

Adana civarı araçlara bakıyorum. İstanbul uzak bana maalesef.
 
Güzel araçtır. O eski model Polo'lara falan düşersen biraz uğraşman gerekir. Bu aracın temizini bulursan bakımlarını düzgün yaptığın sürece yakıtını koyar gezersin. Boyutu da küçüktür park işinde sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca sürüş olarakta rahat araç.
 
Yakın bir zamanda taksici akrabam, 800 bin km civarında 1.5dci motoru sonunda ilk kez düşürdü. Motorun kendisi oldukça sağlamdır, ama aracın plastik aksanları yavaş yavaş dökülür. Biraz titiz olursanız, bakımlarını zamanda yaptırırsanız kolayca önüne geçersiniz.
Ayrıca 5 vites manuelleri biraz narindir, apaçi gibi kullanmaya gelmez, geri karşılık verir, sakin kullanımda hiç üzmez.

Biraz dolu paket bakmaya çalışın, baz paketleri cidden bomboş, ekipman olarak 90 model arabalar ile karşılaştırılır.
 
Başlıktaki gibi 2014-15 1.5 dizel Clio 4 almak istiyorum. Piyasası 400-500 bin arası değişiyor.
İlk defa araba alacağım acemiyim. Çok eski model arabaya binmek istemiyorum açıkçası. Öyle hız filan işim olmaz. Konforlu olsun, görüntüsü güzel olsun. En önemlisi uğraştırmasın beni.
Eğer boş paketini alırsan internetten krom parçaları alıp kendin takar veya bi aksesuarcıya taktırıp arabayı Icon paket gibi yapabilirsin :) 2.5 yıl kullandım memnun kaldım. Hem arıza yaşamadım, hem de az yakıp çok kaçan bir araç olduğundan keyif veriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı